Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεταρρύθμιση δεν είναι η απόλυση  Δ.Υ. που νόμιμα προσελήφθησαν αλλά η «απόλυση» των πολιτικών που τις έκαναν.

Μεταρρύθμιση δεν είναι τόσο η αξιολόγηση των Δ.Υ. αλλά η αξιολόγηση όλων αυτών των πολιτικών που δεν δούλεψαν στην κυριολεξία ούτε μία μέρα στην ζωή τους αλλά με διαβατήριο το απολυτήριο του Harvard  και το όνομα του  μπαμπά τους…

 απαιτούν να διοικούν την χώρα εκμεταλλευόμενοι  τον ραγιαδισμό του Έλληνα. 

Μεταρρύθμιση δεν είναι η περικοπές σε επαίσχυντο βαθμό που έκαναν στους μισθωτούς αλλά η  λογοδοσία και καταδίκη των πολιτικών που δημιούργησαν το χρέος.

Μεταρρύθμιση και εκσυγχρονισμός δεν είναι η τοποθέτηση – διορισμός ενός «πεθαμένου» και εκφραστή του απόλυτου τίποτα Παπουτσή στην Παγκόσμια Τράπεζα των 10.000 εκλεκτών υπαλλήλων του συστήματος αλλά ο αγώνας  με ιδανικά των πολιτικών.

Μεταρρύθμιση δεν είναι  η νεκρανάσταση των κομμάτων και των ανθρώπων τους που μας οδήγησαν εδώ (είναι αφελείς η βολεμένοι όσοι «τρώνε» το παραμύθι ότι για όλα φταίει η Γερμανία η ότι όλοι μαζί τα φάγαμε) αλλά η αναζήτηση της αξίας και της αλήθειας και η επιβολή τους από το λαό στο πολιτικό αύριο της χώρας.

Μεταρρύθμιση πάλι δεν μπορείς να περιμένεις να γίνει από ένα νέο κόμμα η συνασπισμό κομμάτων αλλά  από παλιά υλικά  που ω! του θαύματος!  όπου και να τα πετάξεις πάλι μπροστά σου βρίσκονται. 

Μεταρρύθμιση θα γίνει όταν αγαπητέ αναγνώστη ξυπνήσεις και απαιτήσεις να μάθεις την αλήθεια, όταν ο δικαστής θα δικάζει πρώτα τον κλέφτη πολιτικό και μετά τον φουκαρά τον δανειολήπτη, όταν ο εκπαιδευτικός ξεσηκωθεί πρώτα για τον  συνάδελφό του που το μόνο που τον ενδιαφέρει στο σχολείο είναι τα «ιδιαίτερα» και μετά για την μετακίνηση των Γυμναστών, όταν απαίτησης να σου δώσουν παιδεία αντάξια της ιστορίας και του πολιτισμού της χώρας σου, όταν η δημόσια τηλεόραση θα προσπέραση σε τηλεθέαση το χαμαιτυπείο της ιδιωτικής,  όταν θα ψηφίζεις τους άξιους στην αυτοδιοίκηση και όχι τους «ημέτερους»  η τους συγγενείς, όταν θα περικόπτουν δαπάνες της βουλής και όχι της Υγείας, και τέλος όταν εσύ ο ίδιος αντιληφθείς ότι η εξουσία της χώρας σου, εικόνα σου είναι και σου μοιάζει, και αποφασίσεις πραγματικά να θυσιάσεις όλα αυτά τα ψεύτικα που σου έδωσαν και τα ονόμασαν πρόοδο και να   βάλεις πάνω από σένα, το μέλλον των παιδιών σου και τα ιδανικά της Πατρίδας (πατριωτισμός και όχι Εθνικισμός) ίσως τότε αφού τα αλλάξεις όλα αυτά ……. και η ηθική και η αξιοσύνη κυριαρχήσουν ίσως τότε το αύριο θα είναι καλύτερο.     

                              

                                                                         Κωνσταντίνος Ι. Καναβός