Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Εκλογές ΚΙΝΑΛ

Tης Σταματίας Γκαραλιάκου

Πριν από λίγες ώρες ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία του Κινήματος Αλλαγής με αδιαμφισβήτητο νικητή τον κύριο Ανδρουλάκη. Ο ίδιος, σε δηλώσεις του ευχαρίστησε τους σχεδόν 206.000 ψηφοφόρους και τους υποσχέθηκε μια δυναμική ηγεσία. Προβαίνοντας δηλαδή και αυτός σε παρόμοιες ενέργειες σαν εκείνες, που ακολουθούν όλοι οι πολιτικοί προκειμένου να εξευμενίσουν λίγο τα μυαλά των ψηφοφόρων τους.
Η αλήθεια είναι ότι τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου περίμενα να είναι εντελώς διαφορετικά. Ήμουν σίγουρη, θα έλεγα, πως η πρώτη Κυριακή θα είχε αναδείξει και ένα νέο ηλικιακά πρόσωπο, δίνοντας τη δυνατότητα και το βήμα να μας αποδείξει ότι όντως αξίζει, θέτοντας στο προσκήνιο τα σχέδια, τον δικό του τρόπο ηγεσίας αλλά και αποκαλύπτοντας μας τι θα έδινε, τελικά, ο ίδιος στην παράταξη.
Ο λαός, παρόλο που συνεχίζει να είναι προσκολλημένος στις ίδιες συνήθειες και ενέργειες, που αυταρέσκεται να βλέπει ξανά και ξανά τον ίδιο ηγέτη να διεκδικεί την έδρα και ας μη του πρόσφερε κάτι στο παρελθόν και που αν εκλεγεί αυτή τη φορά, σίγουρα θα του κάνει το ρουσφέτι, συνεχίζει και εκφωνεί την ίδια καραμέλα: το αύριο ανήκει στους νέους ή μόνο εσείς (δηλ οι νέοι) μπορείτε να αλλάξετε αυτόν τον τόπο. Όπως δείχνουν, όμως, τα πράγματα, αυτές οι προτάσεις λέγονται μόνο για να ακουστούν και όχι γιατί τις πιστεύουν.
Δεν είναι εύκολο να εμπιστευτείς κάποιον και ειδικά κάποιον νέο, από την πρώτη στιγμή που τον βλέπεις, σχηματίζεις γνώμη που δύσκολα μεταβάλλεται και όπως έχει δείξει η ιστορία, η εμπειρία που έχει ένας άνθρωπος πάνω σε κάτι είναι η ακατανίκητη δεξιότητα του. Έτσι, λοιπόν, για ακόμη μία φορά νίκησε η εμπειρία και όχι ένα νέο μυαλό, που ίσως η ιδεολογία και οι απόψεις του θα προμήνυαν κάτι διαφορετικό.

Δείτε ακόμα