Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Επιστολή Κυριάκου Ταταρίδη.

Κυριάκος Δ. Ταταρίδης

   Δεν θα είχε νόημα μια διαρκής αντιπαράθεση με τον κ. Δήμαρχο αν και θίγομαι επί προσωπικού με τα όσα απάντησε στην τελευταία μου επιστολή, αν ο κ. Κουπτσίδης δεν ήταν ο Δήμαρχος υπεύθυνος του 80% του Νομού, υπεύθυνος για την διαχείριση και τον προγραμματισμό όλων των θεμάτων ανάπτυξης και καθημερινότητας…

που απασχολούν άμεσα τον Γρεβενιώτικο λαό.

            Στο τελευταίο μου άρθρο έθιξα το θέμα της αναγκαίας συνεργασίας που πρέπει να υπάρχει μεταξύ μας στα σοβαρά και επείγοντα θέματα του τόπου μας για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση τους, όπως ήταν το θέμα του Τ.Ε.Ι, όπου η αδιαφορία του κ. Κουπτσίδη οδήγησε τα Γρεβενά σε συντριπτική ήττα με άμεση επίπτωση στην τοπική μας οικονομία. Επί του θέματος αυτού ο κ. Δήμαρχος απέφυγε να απαντήσει και μάλιστα γύρισε την πλάτη του στον κ. Δασταμάνη, ο οποίος αγωνιωδώς και επίμονα ζήτησε να κινηθούν άμεσα και δυναμικά προς το Υπουργείο Παιδείας για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Ξέρετε κ. Κουπτσίδη τι έχασαν τα Γρεβενά από την έλλειψη των αναγκαίων κινήσεων και πρωτοβουλιών, έχετε συνειδητοποιήσει τις σημαντικές επιπτώσεις στην τοπική μας οικονομία και όχι μόνον από την συρρίκνωση του Τ.Ε.Ι. Γρεβενών; Ένας πολύ σημαντικός αριθμός νέων φοιτητών θα λείψει από την τοπική μας κοινωνία, εκατοντάδες διαμερίσματα θα μείνουν κενά, ενώ θα πληγεί και η τοπική μας αγορά, διότι έχεις πλήρη άγνοια των τεράστιων ευθυνών σου κύριε Δήμαρχε και το γεγονός αυτό μας φοβίζει περαιτέρω.

Δεν το χωρά το μυαλό μου η πρωτοφανής για δημόσιο άνδρα συμπεριφορά του κ. Κουπτσίδη απέναντι στην Αντιπεριφέρεια Γρεβενών για το θέμα του ταρτάν του Δημοτικού σταδίου (και δεν είναι μόνο αυτό), όταν με τα 700.000,0€ του κ. Δασταμάνη το έργο θα κατασκευαστεί άμεσα και θα δοθεί το συντομότερο για χρήση στους Γρεβενιώτες αθλητές. Δεν καταδέχεται ο κ. Κουπτσίδης την απλόχερη και σημαντική συνδρομή της Περιφέρειας, προχωρά στην δημοπράτηση του έργου, όπου με την υπάρχουσα πίστωση των 40.000,00€ το έργο ή δεν πρόκειται να γίνει ή θα διαρκέσει αρκετά χρόνια μέχρι να ολοκληρωθεί. Η χρηματοδότηση του έργου θα γίνει με χρήματα από την ΣΑΤΑ του Δήμου, χρήματα που είναι άκρως απαραίτητα για τις έκτακτες ανάγκες της πόλης και των κοινοτήτων του Δήμου που, φυσιολογικά, θα προκύψουν.

Κ. Κουπτσίδη η ακραία αυτή αδικαιολόγητη συμπεριφορά σας καθιστά επισφαλή για την διαχείριση των κρίσιμων θεμάτων του Δήμου που πρέπει να είναι το «σπίτι» του Γρεβενιώτη πολίτη και όχι το άβατο του ενός ανδρός που το μετέτρεψε σε ιδιωτικό στεγανό του χώρο.

                           

 

Αγαπητοί μου συμπατριώτες,

            Στα πλαίσια της Δικομματικής Κυβέρνησης Ν.Δ.- ΠΑ.ΣΟ.Κ. ξεκινώ μια έντονη πολιτική παρουσία για την αντιμετώπιση των τοπικών σοβαρών προβλημάτων με σειρά πρωτοβουλιών, συνεργασιών και επισκέψεων σε Υπουργούς και κεντρικές Κυβερνητικές Υπηρεσίες. Καλώ τον Βουλευτή, τον Αντιπεριφερειάρχη  Γρεβενών και τον Δήμαρχο σε εγρήγορση και διαρκή κινητοποίηση, διότι, πολλά δυσάρεστα μπορούν να συμβούν στο μέλλον.

            Αρχής γενομένης επίσκεψη στην Αθήνα στον Υφυπουργό κ. Γκιουλέκα για το Τ.Ε.Ι. Γρεβενών με όλο το Δυναμικό του Νομού, όπου όλοι οι φορείς έχουν θέση και ρόλο μηδενός εξαιρουμένου και του κ. Δημάρχου, όταν και εφ’ όσον αντιληφθεί τις μεγάλες ευθύνες που τον βαραίνουν.

 

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς

Κυριάκος Δ. Ταταρίδης

Πρώην Βουλευτής Γρεβενών

Δείτε ακόμα