Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Η υποδοχή του δικού μας παιδιού……

Είχα προεκτιμήσει ότι ο Μίλτος, συμμαθητής του γιου μου, με τον σωματότυπο του, τα αθλητικά του προσόντα,  την αλτικότητα του και την ραγδαία του εξέλιξη, με τον Βαγγέλη Παπανίκο να έχει ανακαλύψει θησαυρό, θα στεφθεί
κάποια στιγμή Χρυσός Ολυμπιονίκης.
Νιώσαμε ευτυχείς που ένα δικό μας παιδί έφθασε στην κορυφή ενός αθλήματος του Στίβου που είναι η κορυφαία αθλητική επιτυχία και μάλιστα σε Ολυμπιακούς Αγώνες.
Νιώσαμε την τιμή που απλώθηκε από τον άθλο του Μίλτου στα Γρεβενά και σε όλον τον Γρεβενιώτικο λαό που ανταποκρίθηκε με την σειρά του και με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο στην χθεσινή τελετή υποδοχής από τους χιλιάδες Γρεβενιώτες που κατέκλυσαν το Δημοτικό Στάδιο της πόλης για να του δείξουν την αγάπη και την εκτίμησή τους.
Μάλιστα η Δημοτική Αρχή προέβη στην ονοματοδοσία του Δημοτικού Σταδίου σε «ΣΤΑΔΙΟ ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ» και του απέδωσε το Χρυσό Κλειδί της πόλης.
Εκατοντάδες παιδιά βρέθηκαν δίπλα στον Μίλτο που έγινε ο ήρωας τους και το πρότυπό τους και είναι τεράστια η προσφορά του αυτή προς την νεολαία του τόπου μας.
Η τελετή με τιμές Αρχηγού Κράτους, έστω και σύντομη λόγω της καλοκαιρινής καταιγίδας, έδειξε στον Μίλτο την ευγνωμοσύνη του Γρεβενιώτικου λαού που εκτόξευσε και πρόβαλλε τον τόπο μας στα πέρατα του κόσμου.
Εκείνο όμως που προκάλεσε εντύπωση ήταν η απουσία του Βουλευτή του Νομού κ. Πάτση, που όχι μόνο έπρεπε να παραβρίσκεται στο σημαντικό αυτό γεγονός του Νομού, αλλά και να προσκαλέσει και τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη, ώστε να εξαγγείλουν μαζί τις εκσυγχρονιστικές παρεμβάσεις στο Δημοτικό Στάδιο Γρεβενών, που ήδη έχει προτείνει ο ΣΕΓΑΣ, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στην προσφώνησή του ο Πρόεδρος της Γ.Ε. Γρεβενών κ. Παπαζήσης Γιάννης.

Μετά τιμής,
Κυριάκος Ταταρίδης
Αρχιτέκτων Μηχανικός
Πρώην Βουλευτής Ν. Γρεβενών