Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ραντεβού με την Ελευθερία

Της Σταματίας Γκαραλιάκου

Όπως φαίνεται, οι δελεαστικές προτάσεις της κυβέρνησης είναι αστείρευτες, καθώς, κάθε λίγο και λιγάκι θέτουν στο τραπέζι καινούρια κίνητρα με σκοπό να παρακινήσουν και να τονώσουν περισσότερο το πρόγραμμα εμβολιασμού στην χώρα μας.
Η μάχη για να πειστούν οι ανεμβολίαστοι, ξεκίνησε από τους νέους, με κίνητρο τα 150 ευρώ, οδηγώντας μία μερίδα στον εμβολιασμό και εκτοξεύοντας τον αριθμό των ραντεβού στα 18.000 σε μόλις μια ημέρα. Τώρα αυτή η μάχη συνεχίζεται και θέτει στο στόχαστρο φαρμακοποιούς και γιατρούς και προσπαθεί να τους δελεάσει με 10, 20 και 50 ευρώ αντιστοίχως.
Γιατί άραγε να το κάνει αυτό και να στραφεί στους υγειονομικούς;
Κακά τα ψέματα . Όλοι λίγο πολύ ξέρουμε πως λειτουργούν οι περισσότεροι γιατροί αλλά και η κυβέρνηση γνωρίσει πόσο εμπιστευόμαστε τον προσωπικό μας γιατρό και φαρμακοποιό. Έτσι, το να στραφεί σε αυτούς είναι τόσο εύκολο καθώς το σύστημα ‘’πόρτα πόρτα’’ θα διευκολυνθεί και θα εντείνει την ανοσία. Από την άλλη, για κάποιους υγειονομικούς αυτή η κατάσταση θα μοιάζει παιχνιδάκι, αφού είναι μυημένοι στο φακελάκι και στα ‘’μαύρα’’ χρήματα.
Η κυβέρνηση όπως αποδεικνύεται, φαίνεται να προχωρά με ένα σκοπό, αγνοώντας τα προβλήματα που δημιουργούνται από πίσω. Χωρίς ενδοιασμούς, χωρίς σκέψεις για τον συνάνθρωπο και τις καταστάσεις που του προκαλεί. Δακτυλοδεικτούμενες εικόνες, ρατσιστικές και επιθετικές συμπεριφορές, γιατί η γνώμη μου πρέπει να περάσει και να καλύψει τη δική σου, είναι τα κατάλοιπα της πανδημίας, ενώ τώρα φέρνει στο προσκήνιο το θέμα της εμπιστοσύνης. Την εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στο φαρμακοποιό σου η οποία θα χαθεί.