Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Η Μήδεια… εκδικείται!

Η ανάγκη για ταχείς εμβολιασμούς και η αδυναμία επίτευξης των στόχων έχει οδηγήσει τα επιτελεία σχεδιασμού και εκτέλεσης του προγράμματος σε τραγελαφικές καταστάσεις!

Εξηγούμαι:

Από εβδομάδα αρχίζουν οι εμβολιασμοί με το εμβόλιο της Astra Zeneka.

Οι ηλικίες 60-64 θα μεταβαίνουν στα κοντινότερα εμβολιαστικά κέντρα τα οποία όμως βρίσκονται εκτός της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών!

Σε Τσοτύλι και Σιάτιστα!

Εκατοντάδες και χιλιάδες μετακινήσεις με μεγάλο κόστος.

Γνωστής όντως της απαγόρευσης για πέραν των 2 ατόμων με τον οδηγό σε κάθε αυτοκίνητο, των διαφορετικών ωρών εμβολιασμού αλλά και λόγω των πιθανοτήτων παρενεργειών , πιθανολογείται ότι σε κάθε κίνηση θα μετακινείται ένας προς εμβολιασμό! Άρα θα γίνουν χιλιάδες κινήσεις οχημάτων με κόστος για μετακινήσεις σε αποστάσεις κατά μέσο όρο 40-50 χιλιομέτρων!

Για όσους έχουν δικό τους μέσο…

Για όσους δεν έχουν θα πάρουν φωτιά τα ΤΑΧΙ!

Έχουν να πληρώσουν;

Άλλο την άλλη μαθαίνω ότι κάτοικοι Σιάτιστας έρχονται!

στα Γρεβενά για εμβολιασμούς!

Αλαλούμ!

Ως ιατρικός σύλλογος ζητήσαμε έγκαιρα να γίνουν 2 εμβολιαστικά κέντρα στα Γρεβενά,,(στα δύο ΚΑΠΗ του Δήμου) και ένα στην Δεσκάτη στο ΚΥ.

Επίσης ζητήσαμε κινητές μονάδες τα ΣΚ για τα χωριά και για τους ανήμπορους να μετακινηθούν!

Άρα εύκολα θα μπορούσε ένα εμβολιαστικά κέντρο στα Γρεβενά να είναι εμβόλιο της Αstra και ένα της Phizzer …αφού δεν μπορούν να κάνουν το επίσης εύκολα ταυτόχρονα στο ίδιο εμβολιαστικά κέντρα!

Στην δε Δεσκάτη να γίνονται και τα δύο σε διαφορετικές γραμμές μέσα στο ΚΥ.

Αφού η απόφαση της κυβέρνησης είναι αυτή που βλέπω από χθες και σήμερα και ανήκει στη σφαίρα του παραλογισμού ή της…τιμωρίας .καλά είναι να ανακρούσουν πρύμναν και να επικρατήσει η λογική!

Να πάψει η κυβέρνηση να φέρεται σαν Μήδεια στους πολίτες της!

Ελπίζουμε ότι κάποιοι υπέρμαχοι του κοινού νου θα υπάρχουν μέσα στην αλαζονεία της παντοδυναμίας που έχει εμφυσηθεί σε κυβερνητικά στελέχη και παρατρεχάμενους!

Αιδώς Αργείοι!

Δημήτρης Ψευτογκάς