Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Το έγκλημα και οι συνένοχοι.

Δυστυχώς το υπουργικό συμβούλιο χθες ενέκρινε το περίφημο master plan για την Δυτική Μακεδονία. Ένα σχέδιο που οδηγεί σε μαζική ανεργία, ενδοπεριφέρειακες ανισότητες και αποτελεί την χαριστική βολή για το σύνολο της Περιφέρειας και πολύ περισσότερο για τους νόμους Γρεβενών και Καστοριάς. Για τις χιλιάδες θέσεις εργασίας που χάνονται, θα πάρουμε λαμπογυάλια και μπαταρίες και ένα αχρειαστο τούνελ. 
Το Υπουργικό συμβούλιο δεν ενσωμάτωσε όσα ζήτησε το Περιφερειακό Συμβούλιο στο πρόσφατο ψήφισμα του. 
Η Γεωργία Ζεμπιλιαδου ζήτησε την απόρριψη του Master Plan και κατέρριψε όλες τις αιτιάσεις της επιτροπής. Δυστυχώς όμως δεν είναι περιφερειάρχης. 
Τώρα τα πράγματα είναι δύσκολα. 
Ο νόμος Γρεβενών δεν περιλαμβάνεται στο master plan 
Ο Βουλευτής, οι περιφερειακοί σύμβουλοι του κ. Κασαπίδη αλλά και όλοι οι φορείς του νομού οφείλουν (οφείλουμε) να αντιδράσουμε δυναμικά, να το πάμε μέχρι τέλους. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι ο βουλευτής μας θα ψηφίσει το master plan στην Βουλή. Δεν μπορώ να περιμένω κάτι λιγότερο από την παραίτηση των περιφερειακών συμβούλων και του αντιπεριφερειάρχη. 
Οι Δήμαρχοι ας πάρουν επιτέλους μια πρωτοβουλία να κινητοποιηθεί όλος ο νόμος, να ξεσηκωθούμε και να αλλάξουμε αυτή την αδικία. 
Η κυβέρνηση διαπράττει ένα έγκλημα σε βάρος της περιοχής μας. Να φροντίσουμε όλοι να μην έχει συνενόχους από τις τοπικές μας αρχές. 
 
Λάμπρος Παλάντζας 
 

Δείτε ακόμα