Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Μόνο Αγάπη …

* Γράφει ο Μάκης Λιοσάτος

Το μόνο που ζήτησε ο Χριστός μας ήτανε Αγάπη . Και πάνω από όλα αυτό δίδαξε . Από αυτή πηγάζει όλος ο θείος λόγος του . Αγαπάτε αλλήλους . Το πώς θα το δείξουμε σε κάθε εποχή διαφέρει . Τότε , ο Χριστός ζήτησε οι άνθρωποι να κάνουν τις ” Αγάπες ” . Να μαζεύονται δηλαδή και να τον λατρεύουν , άλλα πρώτα να βιώνουν μέσα τους την αγάπη προς εαυτούς και πρός πλησίους . Και έδωσε την εντολή να γίνεται αυτό ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ είναι κατά περίσταση εφικτό . Σε φτωχικά σπίτια , αυλές , ακόμα και στο δρόμο αν χρειαστεί . Τότε βλέπετε δεν υπήρχαν ακόμα οι μεγαλόπρεπες χριστιανικές εκκλησίες ( που δε ζήτησε ποτέ να χτίσουμε ) . Τότε τον χριστιανισμό τον κυνηγούσε ανελέητα το κατεστημένο της εποχής .

Κι επειδή η ζωή και η Ιστορία κύκλους κάνει , φτάσαμε πάλι σε μια στιγμή που θα πρέπει να γιορτάσουμε την ανάσταση Του , όχι σε εκκλησία , άλλα σε σπίτια , μπαλκόνια και αυλές .

Και να δείξουμε την αγάπη προς τον πλησίον μας , ΜΗ ΠΛΗΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ . Τι να κάνουμε . Έτσι πρέπει να γίνει τώρα, για να μπορούμε να είμαστε μαζί αργότερα .

 

Λιοσάτος Δ. Θωμάς