Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Η πόλη που «σκοτώνει» τα παιδιά της…

Αυτό το σύνθημα το είδα γραμμένο χθες επάνω στις δεξαμενές στα Αμπέλια, κάνοντας την περίμετρο της πόλης μας από την βόρεια πλευρά της.
Αυτές τις μέρες παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν, θα πρέπει να ανταλλάξουμε τις ευχές μας, να βγούμε όλοι υγιείς από αυτήν την περιπέτεια αλλά και ακόμη να βγούμε πιο δυνατοί σε πολλές άλλες κοινωνικές συμπεριφορές που δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια είχαν χαλαρώσει.
Να γιορτάσουμε το Πάσχα με την αγάπη , την αλληλεγγύη και τις ανθρώπινες γενικά σχέσεις, να βγαίνουν πιο δυνατές και θερμές που τόσο πολύ όλοι μα έχουμε ανάγκη.
Μια πράξη που την προτείνω σε όλους τους συμπατριώτες μου ακόμη και σε εκείνους που είναι και νιώθουν οικονομικά ανεξάρτητοι να στηρίξουν την ντόπια γεωργική και κτηνοτροφική παραγωγή. Να επιμείνουν και να ζητήσουν ντόπια αρνιά και κατσίκια για να στηρίξουμε τους κτηνοτρόφους μας που δεν θα έχουν την δυνατότητα να διαθέσουν την παραγωγή στην αγορά όπως τα προηγούμενα χρόνια λόγω των ειδικών συνθηκών που δυστυχώς επικρατούν σήμερα.
Θα πρέπει να ξέρουν πως αν χτυπηθεί και γονατίσει η κτηνοτροφία στον Νομό μας θα έρθει η στιγμή να την πληρώσουμε όλοι μας και ιδιαίτερα τα παιδιά μας που θα βρεθούν σε ένα υποβαθμισμένο περιβάλλον, παρόλο που οι γονείς τους σήμερα αισθάνονται αυτάρκεις και οικονομικά άνετοι.
Να απαιτήσουμε από τους κρεοπώλες της πόλης μας να μας εφοδιάσουν με ντόπια κρέατα γιατί αυτό το σύνθημα που είδα χθες στις δεξαμενές στα Αμπέλια δεν είναι καθόλου αθώο.

Μετά τιμής,
Κυριάκος Ταταρίδης
Αρχιτέκτων Μηχανικός
Πρώην Βουλευτής Π.Ε. Γρεβενών