Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ένα χειροκρότημα και για όλους αυτούς που μας εξυπηρετούν καθημερινά

Η στιγμή που βγήκαμε στα μπαλκόνια για να χειροκροτήσουμε τους ΗΡΩΕΣ Ελληνες ( και Ιταλούς ) Γιατρούς ήταν από τις ωραιότερες της ζωής μου . Ένιωσα πολύ όμορφα συναισθήματα που δε μπορώ να τα περιγράψω και τα χρειαζόμουν επειγόντως εκείνο το βράδυ .

Πρέπει όμως πιστεύω να κάνουμε το ίδιο και για όλους τους άλλους ανθρώπους που βοηθούν καθημερινά να περάσουμε όσο πιο κανονικά γίνεται αυτό το μαρτύριο που μας έλαχε .

ΌΛΟΥΣ εκείνους τους εργαζόμενους που ακόμα και αν θέλουν να ” Μείνουνε Σπίτι ” , δεν μπορούν .

Καταρχήν τους φαρμακοποιούς μας που έχουν λολαθεί αυτές τις ημέρες , άλλα προσπαθούν και εξυπηρετούν αγόγγυστα το κοινό που τους χρειάζεται , κάνοντας και το γιατρό πολλές φορές . Χίλια Μπράβο τους , να’ναι καλά οι άνθρωποι .

Άλλα και όλους τους εργαζομένους των επιχειρήσεων που έμειναν αναγκαστικά ανοιχτές . Deliveraδες , περίπτερα , φούρνοι , βενζινάδικα κλπ. Και βεβαίως τους υπαλλήλους των super market που έρχονται καθημερινά σε επαφή με τόσο κόσμο και μας εξυπηρετούν όλους πάντα ευγενικά , άλλα και τους υπαλλήλους καθαριότητας των δήμων .

Φυσικά και όλους όσους εργάζονται στην ενημέρωση και κάθε πρωί δίνουν αγώνα για να ξέρουμε τι θα κάνουμε και πώς να συμπεριφερθούμε , σε αυτή τη πρωτόγνωρη για όλους κατάσταση .

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ Αξίζει λοιπόν σε όλους αυτούς που καθημερινά δεν σταμάτησαν να δουλεύουν για μας και δεν μπόρεσαν να ” Μείνουνε Σπίτι ” . Ας το κάνουμε ένα βράδυ στις 21:00 . Aς το οργανώσουμε μέσα από τα social media , να μας ακούσουνε , να χαρούν και να πάρουνε δύναμη για τη δύσκολη συνέχεια .

Ευχαριστούμε πολύ παιδιά . Σας χρωστάμε .

Λιοσάτος Δ. Θωμάς

Δείτε ακόμα