Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

“ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ”, ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗΣ, ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΣ ΚΑΙ (παρ’ ολίγον) ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.

ΜΑΝΩΛΑΔΑ 2013.
Η Ελλάδα ρινγκ του δουλεμπορίου, θέατρο μίας απίστευτης ανθρωπιστικής καταστροφής την οποία ανέχονται σαν χάνοι οι πολιτικοί ταγοί αφού το χρήμα από το δουλεμπόριο και την εκμετάλλευση μεταναστών είναι άφθονο.
Χιλιάδες δολοφονημένοι μετανάστες με τους πιό φρικτούς τρόπους, δισεκατομμύρια ο τζίρος από το εμπόριο ανθρώπων, σκλάβων, ναρκωτικών, παρεμπορίου αλλά…

ο κύριος Ρουπακιώτης περιμένει καμμία φάπα με “άρωμα ρατσισμού” για να σηκώσει Γη και Ουρανό. Όχι όμως θάλασσα γιατί εκεί επιπλέουν πτώματα παιδιών που δεν συμφέρει κανέναν να 
“βγουν παραέξω”. Γιατί αυτόματα θα κοπεί η πελατεία που νομίζει ότι έρχεται στον παράδεισο, δίνοντας ότι έχει και δεν έχει στις συμμορίες.
Ειδικά κάτι ευαίσθητους για τα “δικαιώματα των μεταναστών” που βασίζουν την ύπαρξη τους στην αδιάλειπτη εμπορία και διακίνηση ανθρώπων μέχρι που να καταλήξουν σε κάποιες τρώγλες τύπου Μανωλάδας.
“ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ”! Φωνάζουν, δεν λένε όμως την συνέχεια…
“Κάτω τα χέρια από τους μετανάστες ρε, γιατί εμείς τρελλαινόμαστε στο τάληρο από την δυστυχία τους. Εμείς τους φέρνουμε, εμείς τους αλυσοδένουμε, εμείς τους βάζουμε σε δουλειές, από τις φράουλες της Μανωλάδας εως την πρέζα της Ομόνοιας”.
Και αν κανένας δεν πληρώσει τα λύτρα ή πάει να το σκάσει, τον σφάζουμε στο γόνατο και δεν ακούγεται ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ!
ΠΟΥ; ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΗΝ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ, ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ.
Έτσι λοιπόν για να καταλάβετε που ζούμε, πείτε μας κύριε Ρουπακιώτη, τι έγινε ο 35χρονος δουλέμπορος που είχε συλληφθεί στην Μανωλάδα προ μηνών; Που κρατούσε σκλάβους μετανάστες; Γιατί δεν τον είδαμε στην Γκαρντιαν και στις συνήθεις ανακοινώσεις περισπούδαστων ΜΚΟ σαν αυτές που θα φιλοξενήσει ο Καμίνης; Ε;
Μα γιατί δεν είχε το πολιτικό “προφίλ”.
Όπως δεν θα δείτε τον σημερινό, πασίγνωστο τυπάκο στην περιοχή, μέλος του κόμματος που σήκωσε πρόσφατα και θεόρατη αντιρατσιστική παντιέρα.
Φτου σας καθάρματα…

ΥΓ. Τουλάχιστον οι μεγαλογαιοκτήμονες του Αμερικάνικου νότου ήταν ειλικρινείς. Έλεγαν “κάτω τα χέρια από τους δούλους μας, είναι περιουσιακό μας στοιχείο”.