Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Πλάι στην αδερφή χώρα, Αλβανία.

Πολλάκις συγχαρητήρια αξίζουν στις Ελληνικές αρχές, οι οποίες έδειξαν για άλλη μια φορά τα πραγματικά «Ελληνικά» τους αισθήματα. Τη γενναιότητα και την ανδρεία τους.
Η Άμεση συνεισφορά στους πληγέντες του Δυρραχίου, και των υπόλοιπων περιοχών της Αλβανίας, από τις ομάδες δράσης της χώρας μας, συνεπικούρησε σε ιδιαίτερα σημαντικό βαθμό τις προσπάθειες απεγκλωβισμού των ατόμων και επιδιόρθωσης κτηρίων, ικανοποιώντας όχι μόνο τη γειτονική μας χώρα, αλλά και την συνείδηση πολλών Ελλήνων.
Ελλήνων.. όχι μόνο αυτών που κατάγονται από την Αλβανία και έχουν συγγενείς στις περιοχές αυτές, αλλά και όσων συναναστρέφονται καθημερινά με αυτούς. Η Αλβανία βέβαια έχει ακόμα την ανάγκη μας, μπορούμε όλοι μας να προσφέρουμε τρόφιμα, εξοπλισμό και ρούχα, σε σ’ αυτήν.
Πέραν από το ότι η Αλβανία είναι μια γειτονική χώρα μας, είναι και αδερφή χώρα μας. Επαναλαμβάνοντας, σε αυτή μένουν πολλοί άνθρωποι με καταγωγή από την Ελλάδα και βεβαίως πολλοί κάτοικοι της χώρας μας αντλούν καταγωγή απ’ αυτή. Με αποτέλεσμα ο συμμαθητής μας, ο συνάδελφος μας, η ο ξάδερφος μας, να ναι ο ίδιος ή να έχει συγγενείς σ’ αυτή.
Βεβαίως, πολλοί υποστηρίζουν τις μεγάλες χώρες, Γαλλία, Αγγλία σε κάθε μια δυσάρεστη περίοδο. Αλλά θεωρώ αυτονόητη τη συμπαράσταση στην Αλβανία, και περισσότερο απαραίτητη από όσο σε άλλες, για όσα ανέφερα παραπάνω.

triantafylloy gΓιώργος Τριανταφύλλου