Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Καλλιτέχνες ή αλλιώς πραγματικοί ηγέτες!

γράφει  ο Γιώργος Τριανταφύλλου

Κανένας ποτέ δεν αποκάλεσε κανέναν πολιτικό <<Ιερό Τέρας>>, κανέναν δημοσιογράφο <<Πηγή Έμπνευσης>> κανένας δολοφόνος δεν μπορεί να φοβίσει όσο ένας καλλιτέχνης, κανένας δάσκαλος δε θα σου πει κάτι νέο παρά μόνο ένας καλλιτέχνης!
Ο Καλλιτέχνης είναι ο ζωγράφος ο οποίος με ένα έργο του θα σε κάνει να δείς με τα μάτια σου ότι έβλεπες μια ζωή μες στο μυαλό σου και δε μπόρεσες να ερμηνέψεις ποτέ, ένας μουσικός θα σε παρηγορήσει με τους στίχους του, θα σε κάνει να χορέψεις με τις νότες του, ένας ηθοποιός θα σε κάνει να γελάσεις μέχρι να δακρύσεις ή να κλάψεις μέχρι να στερέψεις, ένας συγγραφέας διαβάζοντας το κείμενο του μπορεί να σε κάνει να δημιουργήσεις στο νού σου το κόσμου που εσύ θες!
Καλλιτέχνης είναι αυτός που κάνει αυτό που αγαπάει για αυτόν, χωρίς τις περισσότερες φορές να επιδιώκει την ανταπόκριση του κόσμου. Καλλιτέχνης είναι αυτός που θέλει να δημιουργήσει και έχει τη μαγική ικανότητα να δίνει ζωή στα έργα του, μεταφέροντας μέσω αυτών στο κόσμο πραγματικά συναισθήματα!
Ο Καλλιτέχνης είναι πάντα ευαίσθητος, ένας άνθρωπος ο οποίος εκφράζει με το δικό του ξεχωριστό τρόπο τα συναισθήματα του δε μπορεί να ναι τίποτε άλλο παρά ευαίσθητος, ο κόσμος μας φτωχαίνει καθημερινά καθώς πολλοί καλλιτέχνες φεύγουν και ειδικότερα τις τελευταίες μέρες.
Οι Καλλιτέχνες λοιπόν είναι αυτοί που στιγματίζουν και δίνουν χρώμα και παλμό στις καθημερινότητες, στις καρδιές, στις πόλεις, στις παρέες, στις ομάδες, είτε σε μικρό είτε σε μεγάλο βαθμό. Είναι γεμάτοι και για αυτό γεμίζουν και εμάς, έρχονται στο κόσμο για να μας προσφέρουν, όχι για να μας ζητήσουν! Να αγαπάτε τους καλλιτέχνες, αυτοί είναι οι πραγματικοί ήρωες.