Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ Ή ΑΝΙΚΑΝΟΙ;

  Πριν σχολιάσω οτιδήποτε, θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν έχω καμία διάθεση αντιπαράθεσης με κανέναν, πόσο μάλλον με συγχωριανό μου, ο οποίος πιστεύω πως έχει την ίδια αγωνία με έμενα για την τύχη του μοναστηριού. Διαβάζοντας με προσοχή το κείμενο του προέδρου του χωριού μου, έχω την αίσθηση πως έχει την ανάγκη να απολογηθεί για κάτι που θεωρεί πως δεν έκανε καλά αυτός ,οι διοικούντες του Δήμου και της Περιφέρειας τα τελευταία πέντε χρόνια στο συγκεκριμένο θέμα. Ο ίδιος δηλώνει πως κινήθηκε αισιόδοξα μεν, καθησυχαστικά και σιωπηλά δε. Με τη στάση τους αυτή, το μόνο που κατάφεραν όλοι οι παραπάνω φορείς είναι να πάνε τα 2,4 εκατομμύρια ευρώ στο «ξακουστό» βλαχοχώρι. Και ο Ταξιάρχης πού; Στο πουθενά. Ή μάλλον όχι, είναι πρώτος σε μελέτες χωρίς ένταξη και χρηματοδότηση.

Κύριοι, επιτέλους αναλάβετε τις ευθύνες και πείτε στον κόσμο την αλήθεια, η οποία ξέρετε καλά ποια είναι. Εύστοχο πολύ το «ριψάσπιδες»…

Πρέπει να ξέρετε, και το ξέρετε καλά πως υπάρχουν κάποιοι που δεν είναι ριψάσπιδες και δεν μένουν βουβοί και αμέτοχοι.

Α, τί γίνεται και με τη μελέτη που θα γινόταν από κονδύλια της Πολιτικής Προστασίας (αντιπλημμυρικά έργα);

Όλοι ξέρουμε πως τα πάντα κερδίζονται με αγώνες και κόπους και πως τίποτα δε χαρίζεται. Ακόμα και τα αυτονόητα, που κάποιοι θεωρούν δεδομένα και είναι καθησυχαστικοί και αισιόδοξοι.

Εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και να είμαστε μπροστάρηδες σε αυτή την προσπάθεια και είναι βέβαιο πως θα κερδίσουμε, ώστε να μην βρεθούμε στη θέση να ζητήσουμε συγνώμη από τα παιδιά μας και ούτε να απολογηθούμε σε αυτά για την κατάντια μας.

Η ντροπή δε μας ταιριάζει, γι’ αυτό ας αγωνιστούμε όλοι μαζί, ενωμένοι, για τον κοινό σκοπό που δεν είναι άλλος από τη σωτηρία του μοναστηριού.

Φανάρας Γιώργος