Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Από τις προγραμματικές συγκλήσεις – συνεργασίες στις συναλλαγές και στα «γιουρούσια»!!!

Οι ρυθμοί με τους οποίους βαδίζει το αυτοδιοικητικό προσωπικό της Περιφέρειας μας είναι τραγικοί. Ούτε βήματα σημειωτόν…
Όσοι είχαν την ατυχία να ζήσουν την προεκλογική περίοδο διαπίστωσαν ότι αυτό που απουσίαζε ήταν ο λόγος. Ο Πολιτικός και Αυτοδιοικητικός. Οι συνδυασμοί ήταν πολύ φτωχοί στο λεξιλόγιο τους. Δεν είχαν λέξεις παρά μόνον συνθήματα και κλισέ.
Το ψευτοκατεστημένο που κυριαρχεί στην Δυτική Μακεδονία και στην χώρα απαγόρευσε να οικοδομηθεί μία άλλη πρόταση – λύση με αναγεννητικά και απελευθερωτικά χαρακτηριστικά και μας επέβαλε μία από τα ίδια.
Η εικόνα μελαγχολική. Στην Κοζάνη, τα Γρεβενά, την Καστοριά και την Φλώρινα. Σε όλη την Ελλαδική Επικράτεια.
Η δημοκρατία μας την οποία πολύ επικαλούνται δυστυχώς είναι ανώριμη και πρωτόγονη. Βολεύει πολλούς και εδώ στην Περιφέρεια μας.
Ένας μήνας απομένει να μπούμε και επίσημα στην νέα αυτοδιοικητική περίοδο και ακόμη δεν γνωρίζουμε τι χαρακτηριστικά έχουν αυτές οι περίφημες προγραμματικές συγκλήσεις και συνεργασίες που ευαγγελίστηκαν οι νέοι δημοτικοί μας άρχοντες… Εκτός και εάν επιβεβαιωθεί – στο εύρος της Δυτικής Μακεδονίας – αυτό που είπε σε προεκλογική συνέντευξη του σε Περιφερειακό κανάλι ο νέος Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου για τους απερχόμενους Δ.Σ. του Δήμου Σερβίων, ότι είναι «γιουρούσια».

Η Πολιτική κύριοι της αυτοδιοίκησης είναι Πρόλογος και όχι παρακμιακός επίλογος

22 Ιουλίου 2019

Θεόφιλος Παπαδόπουλος
ΠΟΛΙΤΗΣ