Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ

Γράφει ο Μάκης Λιοσάτος

 

Την Κυριακή 31/3 στο κλειστό γυμναστήριο Γρεβενών , ο τοπικός Αστέρας δίνει ένα σημαντικό αγώνα με τον Αρχέλαο Κατερίνης για την είσοδο στα μπαράζ ανόδου της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών .

Ειδικοί καλεσμένοι σε αυτή τη γιορτή είναι τα 60 παιδιά του πολέμου της Συρίας που φιλοξενούνται στα ξενοδοχεία του ορεινού όγκου του Νομού .

Στα προσφυγόπουλα θα μοιραστούν δώρα για το σχολείο και μπάλες volley .

Είναι το λιγότερο που μπορούμε να τους προσφέρουμε για την ομορφιά που μας χαρίζουν . Λίγη χαρά , ώστε τα μάτια τους να μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε τους φόβους μας . Γιατί εμείς είμαστε οι φοβισμένοι κι όχι αυτά .

Αυτά τα παιδιά δίνουν καθημερινά έναν αγώνα σημαντικότερο από οποιονδήποτε άλλο . Αυτόν της επιβίωσης με υπερηφάνεια . Γιατί οι Σύριοι είναι υπερήφανος λαός , όπως κι ο δικός μας .

Πολλά μπράβο και συγχαρητήρια στη διοίκηση του Αστέρα και στον κ. Κώστα Καναβό , που οργανώνουν αυτή την κίνηση ανθρωπιάς .

Ελπίζω να βρει ανταπόκριση και συμπαραστάτες .

Η συνέχεια τη Κυριακή στο γήπεδο …

 

Υ.Γ.  Η εικόνα είναι από την ταινία ‘’ Ο Λαβύρινθος του Πάνα ‘’ του Gigiermo del Toro . Ένα μοναδικό , μαγικό , αλληγορικό παραμύθι που εκτυλίσσεται με φόντο τον εμφύλιο πόλεμο της Ισπανίας του Φράνκο .

 

Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ

Λιοσάτος Δ. Θωμάς