Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Τα Πρόσωπα!

(γραφει ο Γιώργος Τριανταφύλλου)

Πως θα ήταν άραγε εάν όλοι λειτουργούσαμε χωρίς τη δική μας βούληση και ακολουθώντας ένα χρώμα κάθε φορά που είναι ανάγκη να συμμετέχουμε στα κοινά; Πραγματικά με εντυπωσιάζει, καθώς όσο πιο πολύ υπάρχει συμμετοχή των ατόμων με βάση την ομαδική σύνταξη στα πιστεύω ενός δόγματος δεν υπάρχει ατομική βούληση!
Θα ήθελα να μοιραστώ την άποψη μου, κυρίως με τα νέα παιδιά, ότι στην ψηφοφορία πρέπει να ακολουθούμε και να υποστηρίζουμε τα πρόσωπα που μας εκφράζουν, τους εκπροσώπους μας, τους όμοιους μας! Για αυτό μάλιστα υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής στα κοινά για όλους.
Ας βάλουμε στην άκρη τα χρώματα και τα δόγματα , γιατί όπως έχουμε δει στο παρελθόν, έχουν συγκυβερνήσει κόμματα αριστερά με δεξιά, γεγονός που δείχνει πως κάθε υπαρκτό κόμμα έχει τον ίδιο σκοπό και δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική διαφορά στην ιδεολογία παρά μόνο στα χρώματα και στα λόγια, και το πολύ πολύ σε κάποιες τακτικές μη ιδιαίτερου βάρους .
Η Ιδεολογία όμως υπάρχει στο κάθε άτομο, για αυτό θα ήθελα να παραμείνω στο ότι βλέποντας και συζητώντας με έναν άνθρωπο μπορείς να συνειδητοποιήσεις εάν συμπίπτουν οι απόψεις σας, συνεπώς τον επιλέγεις να σε εκπροσωπήσει.
Αν όλα πήγαιναν με βάση αυτό θα υπήρχε αληθινή δημοκρατία καθώς θα είχαν μεγαλύτερη ισχύ οι ατομικές ξεχωριστές απόψεις του καθενός αντιπροσώπου μας, χωρίς να επηρεάζονται από κάποιον αρχηγό. Ελπίζω τα χρώματα και τα δόγματα να σταματήσουν να επηρεάζουν το κόσμο γιατί είναι ουσιαστικά κάτι ανύπαρκτο, ειδικά όταν για αυτά θυσιάζεις ανθρώπινες σχέσεις, αξίες και ιδανικά.

Γιώργος  Τριανταφύλλου