Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

Άρθρο 1
Ίδρυση και Μετονομασία Σχολών 
1. Στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας ιδρύονται οι εξής Σχολές:

α) Οικονομικών Επιστημών, με έδρα την Κοζάνη,
β) Θετικών Επιστημών, με έδρα την Καστοριά,
γ) Γεωπονικών Επιστημών, με έδρα τη Φλώρινα,
δ) Επιστημών Υγείας, με έδρα την Κοζάνη.

2. Η ακαδημαϊκή τους λειτουργία αρχίζει από την έναρξη του ακαδημαϊκού έτους 2019-2020.

3. Σε κάθε Σχολή συνιστάται Γραμματεία για τη διοικητική και γραμματειακή της υποστήριξη, η οποία λειτουργεί σε επίπεδο Τμήματος, σύμφωνα με την περίπτ. α΄ της παρ. 2 του άρθρου 54 του ν. 4178/2013 (Α΄ 174).

4. Η Παιδαγωγική Σχολή του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας μετονομάζεται σε Σχολή  Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών

Βλεπει κανεις το ονομα της πολης μας/?
Εκεινο που ειναι απαραδεκτο,ειναι η ιδρυση Γεωπονικων Επιστημων,σε αλλη πολη-,οταν στο τραπεζι,του Πανεπιστημιου,εκκρεμει απο το 1996,η εμπεριστατωμενη προταση του ιδιου Παν.,στοιχειοθετημενη απο 4 ειδικους καθηγητες- η ιδρυση Δασοπονικων Επιστημων στη πολη μας και για την οποια οι ιθυνοντες του τοπου μας και εμεις βεβαια ως Κοινωνια παραβλεπαμε τοσα χρονια.
Απευθυνομαι στον Αξιοτιμο κ.Δημαρχο,την υστατη εστω στιγμη,εως την διαβουλευση της Δευτερας,να επανακαθορισει κατα το δυνατον,την συμβιβαστικη προταση του Δημ.Συμβουλιου προκαλωντας συναγερμικη.συμμετοχη της κοινωνιας συνεπικουρουντος και του Αξ.Δημαρχου Δεσκατης.ωστε ετσι να δημιουργηθει ενα διεισδυτικο μετωπο,και με αναλογες ΟΜΟΦΩΝΕΣ ,αποφασεις και αυστηρο διεκδικητικο λογο ,να δωσουμε το ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟ ΠΑΡΟΝ, στην διαβουλευση της Δευτερας. Ειθε.

Δημήτριος Σιόβας
πρ. Δήμαρχος Γρεβενών