Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Από όλα και όλους έχει ο μπαχτσές… (του Θεόφιλου Παπαδόπουλου)

Ήταν, όχι απλά άκομψα αλλά και προκλητικά τα όσα ακούστηκαν και έγιναν, στην τελευταία συνεδρίαση του Π.Σ. Δυτικής Μακεδονίας.

Από πού να ξεκινήσω. Από την αγωνία του κ. Γεώργιου Κωτσίδη να αποδείξει ότι ήταν άκυρο το ψήφισμα του Π.Σ. για την Συμφωνία των Πρεσπών – ή οποία εκτός του ότι είναι κωμική είναι και άκυρη γιατί δεν έχει την αποδοχή του Ελληνικού Λαού – ή την αποβολή από την αίθουσα πολίτη που κάθονταν στην πρώτη σειρά των θέσεων της αίθουσας συνεδριάσεων και αποβλήθηκε από τον Πρόεδρο του Π.Σ. κ. Φώτη Κεχαγιά. Αλήθεια γιατί… Μήπως ενοχλήθηκαν από την φωτογραφία* που κρατούσε μπροστά του και έδειχνε τον Περιφερειάρχη Θοδωρή Καρυπίδη αγκαλιά με τον πρώην Υπουργό των Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά;

Οι περισσότεροι του σώματος αποδείχθηκε ότι δεν έχουν συνείδηση του ρόλου τους και του θεσμού που εκπροσωπούν. Η συμπεριφορά τους είναι ξένη με την Ελληνική Πολιτική Παιδεία και της Ελληνικές σταθερές.

Ο Γιώργος Δακής και ο Γιάννης Σόκουτης έπρεπε να τους συγκρατήσουν και να τους επαναφέρουν στην τάξη. Δυστυχώς στην Δυτική Μακεδονία απουσιάζουν οι υπεύθυνοι και ώριμοι άνθρωποι.

Ταυτίστηκαν με τον μιμητισμό της Κεντρικής εξουσίας και ευτελίζουν τον θεσμό αλλά και την πολιτική ζωή του τόπου.

Το θέμα στην συνεδρίαση του Π.Σ. δεν ήταν το Αθηναϊκό Κράτος, ο συριζα και οι ανελ, αλλά το μέλλον και η προοπτική της Δυτικής Μακεδονίας.

Πολύ σύντομα όλους αυτούς οι Πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας θα τους «απολύσουν», ας αναζητήσουν άλλη στέγη….θα την βρουν!!!

Καληνύχτα Κοζάνη, Γρεβενά. Φλώρινα, Καστοριά

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

* Η φωτογραφία αναρτήθηκε από τον ίδιο τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θοδωρή Καρυπίδη στην προσωπική του σελίδα στο F/B, δείγμα των φιλικών σχέσεων που έχει με τον Νίκο Κοτζιά.

Κοζάνη 1 Φεβρουαρίου 2019

Θεόφιλος Παπαδόπουλος

ΠΟΛΙΤΗΣ