Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Κλονίζεται η “περιφερειακή συνείδηση”

Πολύς λόγος γίνεται για το σχέδιο «Αθηνά».  Σκληρές απόψεις από Κυβερνητικούς  όπως αυτή του Πάρι Κουκουλόπουλου που σε χθεσινή του δήλωσή του επεσήμανε πως: «Αναμένονται εξελίξεις για το ΤΕΙ μέσα στο Σαββατοκύριακο και αν δεν υπάρξουν μέχρι το βράδυ της Κυριακής θα χρησιμοποιήσω το ανώτατο επίπεδο… Ελπίζω να μη χρειαστεί» (τι να εννοεί άραγε) αλλά και….

από  Αυτοδιοικητικούς για ένα θέμα που το υπουργείο λέει πως ωφελεί την ελληνική κοινωνία.

Φυσικά κατανοώ την αγωνία των βουλευτών που αγωνίζονται ο καθένας για τον τόπο του  αλλα δεν δικαιολογώ την στάση όσων ευαγγελίζονται την περιφερειακή ανάπτυξη.

Ποια είναι η θέση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας ; Ποια η άποψη του στο όλο θέμα; Μήπως ο αιρετοί των Γρεβενών είναι οι μόνοι που σκέφτονται  και υπηρετούν το θεσμό του Καλλικράτη;

Ας μην ξεχνάνε λοιπόν κάποιοι ότι  Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας δεν απαρτίζεται μόνο από την Κοζάνη τη Φλώρινα και την Καστοριά αλλα και από τα Γρεβενά που λόγω του αυξημένου ΑΕΠ της Περιφέρειας χάνουν τα ευρωπαϊκά προγράμματα.

Τι υπηρετεί  λοιπόν και ποιους εξυπηρετεί η Περιφέρεια και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας…. την περιφερειακή συνείδηση την θυμόμαστε όταν μας βολεύει;

Όλα αυτά που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα θα αποδυναμώσουν τον β΄ βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο οποίος δημιουργήθηκε για να ενώσει και όχι να χωρίσει κοινωνίες.

 

greveniotis.gr