Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ο ρατσισμός – οι ρατσισμοί….

Ένας αγώνας χάντνμπολ ήταν υπέρ αρκετός να αναδείξει τις διαχρονικές παθογένειες που κυριαρχούν και ηγεμονεύουν στην Κοζάνη. Την μη πόλη. Αν ήταν πόλη δεν θα ανέχονταν τις πολλές ασχήμιες που συνέβησαν τα τελευταία χρόνια σε αυτήν και δη την χθεσινή.
Τι και αν κέρδισε η Εθνική μας ομάδα αυτήν των Σκοπίων. Οι πολίτες αυτής της πόλης δεν είχαν το δικαίωμα να παρακολουθήσουν αυτόν τον αγώνα γιατί η Κυβέρνηση των συριζα ανελ τους το απαγόρεψε λόγω πιθανών επεισοδίων*!!!
Κατά τα άλλα οι φιλοσκοπιανοί της Κοζάνης, της Δυτικής Μακεδονίας με επίσημη πρόσκληση που τους δόθηκε, φωτογραφίσθηκαν με το χαμόγελο στα χείλη στις άδειες εξέδρες ενός σταδίου που το πλήρωσε ο Έλληνας φορολογούμενος.
Ένα στάδιο που λειτούργησε και ως χώρος υποδοχής και φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών, σήμερα έγινε και χώρος έκφρασης ενός νέου και με απρόβλεπτες συνέπειες κοινωνικού ρατσισμού με συγκεκριμένους πρωταγωνιστές.
Θαυμάστε τους…

Όλοι αυτοί όμως θα λογοδοτήσουν στο δικαστήριο της Ιστορίας, που η έδρα του θα είναι: Πρόεδρος ο Αιμιλιανός ο Λαζαρίδης και Εισαγγελέας ο Παύλος Μελάς.

* Ανακοίνωση των «ΠΤΟΛΕΜΑΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ» με αφορμή των αγώνα. Αλήθεια τι φοβηθήκαν και φρουρούσαν τα γραφεία του συριζα;

 

Θεόφιλος Παπαδόπουλος
Πολίτης