Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

ME TH MATIA TOY ΔΗΜΗΤΡΗ (10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018)

1 Το Πάρκο Μανιταριών Γρεβενών επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Βαγγέλης Σημανδράκος όπου ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο των Μανιταρόφιλων Ελλάδας Γιώργο Κωνσταντινίδη για τις ετοιμασίες της 15ης Πανελλήνιας Γιορτής η οποία θα γίνει στα Γρεβενά από τις 16 έως τις 19 Αυγούστου


2 Πολλά τα συγχαρητήρια των Αυτοδιοικητικών των Γρεβενών για τον Κορυφαίο Αθλητή Μίλτο Τεντόγλου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο άλμα εις μήκος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Βερολίνο. Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης η Π.Ε Γρεβενών και ο Αντιπεριφερειάρχης Βαγγέλης Σημανδράκος ετοιμάζουν το επόμενο διάστημα τιμητική εκδήλωση για τον Κορυφαίο Αθλητή.

3 Στα Γρεβενά Βρέθηκε η Επικεφαλής της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης της Περιφέρειας και Υποψήφια Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γεωργία Ζεμπιλιάδου όπου είχε σειρά επαφών με κορυφαία στελέχη της Περιοχής και άλλους φορείς, ενόψει των Αυτοδιοικητικών Εκλογών του Μαΐου του 2019. Στόχος της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου, η ενίσχυση του Ψηφοδελτίου στα Γρεβενά με στελέχη που έχουν δυναμική στην ευρύτερη περιοχή.

4 Είναι δραστήριος και δυναμικός και κατά την διάρκεια της θητείας του (2011 -2014), έκανε σημαντικές παρεμβάσεις για την ορεινή Σαμαρίνα. Ο λόγος για τον φίλο Γιώργο Λιούπα , Τοπικό Σύμβουλο Σαμαρίνας και πρώην Προέδρου της Κοινότητας όπου και φέτος μας κάλεσε να παραβρεθούμε στον Εορτασμό της Μεγάλης Παναγιάς και τον Τρανό Χορό Τσιάτσιο.

5 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν και φέτος οι Εκδηλώσεις Γιαγκούλεια στο Νησί Γρεβενών. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την προσπάθεια την οποία τίμησαν πολλοί επισκέπτες αλλά και Αυτοδιοικητικοί της περιοχής όπως ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης π.Δήμαρχος & Νομάρχης Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γρεβενών Κατερίνα Πέτρου και Κώστας Μπουρέλλας καθώς και ο Γραμματέας του Σύριζα Γρεβενών Γιώργος Καλαμάρας.

6 Σε αλλαγές στους Θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες θα προχωρήσει το Επόμενο Διάστημα ο Θεόδωρος Καρυπίδης με προσωπικές επιλογές σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Για τα Γρεβενά ο κ.Καρυπίδης ετοιμάζει την έκπληξη αφού την τελευταία περίοδο Περιφερειακός Σύμβουλος του Συνδυασμού του, έγραψεδημόσια στο προφίλ του στο Facebook, «Ένας περιφερειάρχης που τηρεί τις δεσμεύσεις του. Τα Γρεβενά τον ευχαριστούν». Μένει να δούμε αν πλέον προχωρήσει σε τομές και αλλάζοντας και τους έξι Θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες.

Καλή Παναγιά σε όλους
Δημήτρης Βακρατσάς
Δημοσιογράφος

Δείτε ακόμα