Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Να επαναπροσδιορίσουμε τις έννοιες που θα μας οδηγήσουν στο πολιτιστικό μας αύριο

Ο “κοσμοπολιτισμός”, η ιδέα δηλαδή ότι κάθε έλλογη συνείδηση ταυτίζεται με κάθε άλλη, πέρα από τους συμβατικούς διαχωρισμούς φυλετικής ταυτότητας και θρησκευτικού προσανατολισμού, είναι η ύψιστη πραγμάτωση του ηθικού μας πεπρωμένου. (Καντ)
Τώρα γιατί πρέπει πάντα στη χώρα μας να ευθύνονται οι Έλληνες και όχι οι Σκοπιανοί που αποτελούν τον ορισμό του εθνικισμού και του φασισμού δεν το κατάλαβα ποτέ. Γιατί να μην ευθύνονται οι φανατικοί οπαδοί μιας θρησκείας που χρησιμοποιούν και χρησιμοποιούνται ως μέσο για την επίτευξη του σκοπού, του όποιου σκοπού, και ας σκοτώνουν αθώους Ευρωπαίους πολίτες επειδή τους θεωρούν “άπιστους” και να φταίνε πάντα οι Χριστιανοί ή όποιοι άλλης θρησκείας και να χαρακτηρίζονται και “ρατσιστές” και αυτό με ξεπερνάει.
Ανοχή στην ηλιθιότητα και στον κάθε ανόητο “δήθεν” διεθνιστή και προοδευτικό τέλος. Η χώρα έχει έλλειμμα νοημοσύνης σε κάθε δομή της, σε κάθε τάξη σε κάθε συντεχνία. Ο τυχοδιωκτισμός και ο βερμπαλισμός κυρίευσαν τη χώρα ολιστικά! Χρόνια συμβαίνει αυτό και όχι τώρα.
Να επαναπροσδιορίσουμε άμεσα έννοιες απαραίτητες στην ανάκτηση του ανθρωπισμού, της κοινωνικότητας, της παιδείας της προόδου, της πατρίδας που εδώ και χρόνια χάσαμε. Έτσι μόνο θα κάνουμε τον άνθρωπο συνάνθρωπο, έτσι θα ανακτήσουμε την εθνική μας κυριαρχία, την ουσία μας, (πόσοι άραγε αντιλαμβάνονται την σημασία της απώλειας;) έτσι μόνο θα επαναφέρουμε τον άυλο και υλικό Ελληνικό πολιτισμό στη ίδια μας την χώρα! Αυτόν που δημιούργησε όλα όσα σήμερα διδάσκονται σε όλα τα πανεπιστήμια της Δύσης κυρίως. Περίσσεψε πλέον η ανοησία στη χώρα, που δυστυχώς παίρνει εθνικές διαστάσεις κυρίως μέσα από τα ελεύθερα κοινωνικά δίκτυα (fb κλπ) όπου ο κάθε αυτοοριζόμενος ειδικός και ” σοφός” γίνεται πλέον άκρως επικίνδυνος.
Δυστυχώς θερίζουμε ότι σπείραμε. Ότι έσπειρε ένα άοσμο και άγευστο πολιτικό σύστημα που ποτέ δεν είχε πυξίδα. Και μή νομίζει κανείς ότι ήταν έξω απο το σύστημα και έκανε “επανάσταση”!!! Όλοι ήμασταν εντός του και εξακολουθούμε να είμαστε ή σχεδόν όλοι! Σε οποιοδήποτε πολιτικό χώρο βρίσκονται ή βρίσκονταν.
Υ.Γ. Το έγραψα για όλους όσους στο όνομα της προοδευτικότητας και του μοντερνισμού χαρακτηρίζουν την κάθε άλλη φωνή εθνικιστική ξενοφοβική και ρατσιστική. Αυτοί αποτελούν τον αυθεντικό φασίστα, που στην άγνοια τους το τι πραγματικά είναι, προσδίδουν χαρακτηρισμούς που στην ουσία ούτε γνωρίζουν ούτε κατά ελάχιστο αντιλαμβάνονται.
Α ρε μεγάλε Αρκά. “Μόλις χάσαμε! Μας νίκησε η ηλιθιότητα!”

Κώστας Καναβός 

Περιφ.Σύμβουλος Δυτικής Μακεδονίας