Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΣ ΜΑΧΑΛΑΣ

(με αφορμή την μη διοργάνωση συλλαλητηρίου από την Δημοτική Αρχή Κοζάνης)

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Οι χωροφύλακες της μνήμης – που δυστυχώς στην Κοζάνη και την Δυτική Μακεδονία – είναι πολλοί, εντέλλονται σήμερα, να στηρίξουν την προσπάθεια που γίνεται από φτωχές ομάδες με ανύπαρκτη κληρονομιά (Σκοπιανοί) που επιδιώκουν να πάρουν Εθνικά χαρακτηριστικά , να συγκροτηθούν σε έθνη και κράτη δια της ληστείας της κληρονομιάς άλλων εθνών.

Όταν σε μία χώρα καταργείς την δημοκρατία είναι πολύ φυσιολογικό να οδηγείσαι σε αυτήν την κατάσταση.

Η σημερινή αμφισβήτηση της Ελληνικότητας της Μακεδονίας είναι απόρροια της πολιτικής και μορφωτικής αδυναμίας του πολιτικού προσωπικού της χώρας που δημιούργησε όλο αυτό το περιβάλλον της αμφισβήτησης.

Το σημερινό πολιτικό προσωπικό της χώρας δεν ξέρει ιστορία. Σε αυτήν την κατηγορία ανήκει και ο Δήμαρχος Κοζάνης και πολλοί ακόμη στην Περιφέρεια μας που δεν τόλμησαν να βγάλουν ένα ψήφισμα και να οργανώσουν έναν έντιμο πολιτικό αγώνα ενάντια στην κρατική προπαγάνδα και βαρβαρότητα.

Το πρόβλημα μας δεν είναι τα Σκόπια. Το πρόβλημα είναι δικό μας. Είναι πρόβλημα πολιτικό, πολιτικής εκπροσώπησης.

Οι σημερινές πολιτικές αντιπροσωπεύσεις δεν διακρίνονται για την εξυπνάδα τους και τις ιστορικές τους γνώσεις και αυτός είναι ο μεγάλος κίνδυνος.

Στην πολιτική ιστορία τα μεταλλαγμένα έθνη έχουν σύντομη ζωή αλλά το κακό που κάνουν είναι πολύ μεγάλο.

Όλο αυτό που ζούμε το τελευταίο διάστημα είναι ύβρις απέναντι στο Ελληνικό Πολιτισμό από τους Σκοπιανούς και τους εδώ χωροφύλακες της μνήμης μας.

Η ημερήσια διάταξη είναι αυτή της:

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ

Κοζάνη 5 Ιουνίου 2018

 

Θεόφιλος Παπαδόπουλος

Δημοσιογράφος