Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Η επόμενη Κυριακή …

του Απόστολου Τσένη *

Την Κυριακή, 13 Μαΐου 2018, αρκετές χιλιάδες Ελλήνων, που στηρίζουν τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, θα προσέλθουν στις κάλπες για να αναδείξουν τις αιρετές διοικήσεις των τοπικών κομματικών τους οργάνων (ΝΟΔΕ και ΔΗΜΤΟ).

Πιο αναλυτικά, κατά την διενέργεια των ανωτέρω εκλογών καλούμαστε να εκλέξουμε:

  • Πρόεδρο Νομαρχιακής Οργάνωσης (Ν.Ο.)
  • Μέλη Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟ.Δ.Ε.)
  • Προέδρους Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων (ΔΗΜ.Τ.Ο.)
  • Μέλη Δημοτικών Τοπικών Επιτροπών (ΔΗΜ.Τ.Ε.) και
  • Σύνεδρους, για τα επόμενα δύο (2) συνέδρια της ΝΔ.

Αυτή η εκλογική αναμέτρηση είναι τελείως διαφορετική από τις προηγούμενες. Σε αυτές τις εκλογές δεν ψηφίζουν μόνο οι αντιπρόσωποι των θεματικών τομέων, που σε κάθε περιοχή αριθμούσαν λίγες δεκάδες στελεχών αλλά θα συμμετέχουν και αρκετοί απλοί πολίτες, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα της κοινωνικής βάσης να συμμετέχει ενεργά στα πολιτικά δρώμενα του τόπου μας.

Αυτή η διαδικασία μας δίνει την αίσθηση ότι οι εκλογές αυτές απομακρύνονται από το στενό πυρήνα μιας εσωκομματικής δραστηριότητας και παίρνουν το χαρακτήρα της λαϊκής συμμετοχής στη βάση των καταστατικών αρχών του κόμματός μας.

Την 13η Μαΐου 2018, δίνετε η δυνατότητα στον καθένα μας να εκφραστεί δημοκρατικά και ελεύθερα και να αποδείξει, με τη συμμετοχή του, ότι η Νέα Δημοκρατία είναι η μοναδική ελπιδοφόρα πολιτική δύναμη που εγγυάται ένα καλύτερο μέλλον, για την πατρίδα.

Χρονικά οι εκλογές αυτές συμπίπτουν με μια από τις πιο δύσκολες περιόδους για την πολιτικοκοινωνική ζωή του τόπου μας. Η μνημονική εποχή φαίνεται ότι πλησιάζει προς τη δύση της και η λαϊκή, πατριωτική και φιλελεύθερη παράταξή μας καλείται να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο, στις επόμενες γενεές.

Με την εκλογή των κομματικών οργάνων από τη βάση και την στελεχιακή τους ανανέωση, τα νέα κομματικά όργανα θα αφουγκράζονται άμεσα τις κοινωνικές μεταβολές και θα έχουν άμεση πληροφόρηση για τις ανάγκες των πολιτών.

Σε αυτό το περιβάλλον διαπιστώνουμε ότι ο ρόλος των ΝΟΔΕ και ΔΗΜΤΟ είναι καθοριστικός για την καταγραφή των προτεραιοτήτων των τοπικών κοινωνιών και τον καθορισμό του κυβερνητικού προγράμματος, της ΝΔ.

Τα θεσμικά εκλεγμένα στελέχη μας, στα κομματικά τοπικά όργανα, θα αποκτήσουν ένα ρόλο που θα συμβαδίζει με τις απαιτήσεις της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας. Με ζήλο και διάθεση προσφοράς θα είναι σε θέση να μεταφέρουν αμφίδρομα τις αρχές και τις αξίες της ΝΔ, προς την κοινωνία και τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες του κόσμου, προς τα κομματικά όργανα.

Με τον τρόπο αυτό η φωνή του κάθε έλληνα πολίτη θα γίνει η ιαχή της νίκης για την ΝΔ η οποία θα κληθεί, σύντομα εκτιμώ, να αναλάβει την τύχη της διακυβέρνησης της Ελλάδας.

Με τη συμμετοχή μας στην επερχόμενη εκλογική διαδικασία δίνουμε τη δυνατότητα στους συμπολίτες μας να ενεργοποιηθούν μέσω των τοπικών κομματικών οργανώσεων με κοινό στόχο ένα καλύτερο αύριο.

Καλό αγώνα …

*           Ο Απόστολος Τσένης, είναι Αξκός Ιπτάμενος (ε.α.) της Πολεμικής Αεροπορίας, Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Γρεβενών και ανήκει στο Μητρώου Πολιτικών Στελεχών της ΝΔ.