Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΜΕ ΤΗ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ 15/02/2018

1 Στα λευκά Ντύθηκαν τα ορεινά Γρεβενά το Σαββατοκύριακο. Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών Βαγγέλη Σημανδράκο δεν δημιουργήθηκαν ιδιαίτερα προβλήματα στο Οδικό Δίκτυο αφού τα εκχιονιστικά μηχανήματα της Αντιπεριφέρειας Γρεβενών το κράτησαν ανοιχτό. Χρειαζόταν το φρέσκο χιόνι για να έρθουν επισκέπτες στα ορεινά Γρεβενά.
Η Ματιά του Δημήτρη θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Θανάση Δημουλιό από την Σαμαρίνα Γρεβενών γιατί η προσπάθεια του να μείνει οδικό δίκτυο ανοιχτό στα ορεινά είναι μεγάλη.

2 Στα Γρεβενά βρέθηκε η Βουλευτής Σερρών και Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης της ΝΔ Φωτεινή Αραμπατζή όπου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της ΝΟΔΕ και της ΔΗΜ.ΤΟ, παρουσία μελών και φίλων του κόμματος και ασκώντας σκληρή κριτική στην κυβέρνηση Σύριζα – Ανελ, όσον αφορά τις υποσχέσεις στους Αγρότες.
Στην κοπή της πίτας βρέθηκαν αρκετά στελέχη της ΝΔ, όπως ο π.Νομάρχης & Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης, ο πρώην Βουλευτής Τιμολέων Κοψαχείλης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και π.Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Γιάτσιος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κατερίνα Πέτρου και Απόστολος Τσένης καθώς και άλλα στελέχη της περιοχής από την Αυτοδιοίκηση και τους Συλλόγους, ενώ κάποιοι θυμήθηκαν αργά ότι ανήκουν στην ΝΔ και επέστρεψαν.
Πάντως μένει να δούμε πως θα χειριστεί το επόμενο διάστημα η Φωτεινή Αραμπατζή το Ψηφοδέλτιο στη Μονοεδρική των Γρεβενών. Θα είναι ένα δύσκολο Θέμα για την Βουλευτή Σερρών

3 Ο απολογισμός πεπραγμένων του 2017 και ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς για την Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών ηταν το θέμα στην συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών παρουσία του Περιφερειάρχη και του Αντιπεριφερειάρχη Βαγγέλη Σημανδράκου παρουσία των Δημάρχων Γρεβενών και Δεσκάτης και φορέων της περιοχής.
Πάντως αν δούμε τα πλάνα από την Συνέντευξη Τύπου θα παρατηρήσουμε την Ψυχρότητα που Υπάρχει ανάμεσα σε Καρυπίδη και Σημανδράκο. Το Ενδεχόμενο Υποψηφιότητας του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών ως Υποψηφίου Περιφερειάρχη στις Επόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές προβληματίζει τον έντονα τον Θεόδωρο Καρυπίδη.

4 Καλές είναι οι Εμφανίσεις Πολιτικών Προσώπων σε τηλεοπτικές εκπομπές και παράθυρα αλλά να έχουν και ουσία και να προσφέρουν και κάτι στον Τόπο τους. Το να είναι ένα πολιτικό Πρόσωπο σχολιαστής σε όλα τα ζητήματα και να μην λύνει και κανένα είναι ότι χειρότερο. Ας αφήσουν οι πολιτικοί τις πολλές εμφανίσεις στα Τηλεοπτικά Κανάλια και τα Δελτία Τύπου για θέματα που δεν έχουν καμιά σημασία και ας τρέξουν παραπάνω να λύσουν τα προβλήματα που απασχολούν τους Πολίτες της Περιοχής τους.

5 Ποίος είναι ο εν ενεργεία Πολιτικός που καλοβλέπει το κτίριο της οδού Κωσταντίνου Ταλιαδούρη και επειδή ξέρει ότι δεν θα ξαναεκλεγεί θέλει να κατέβει το 2019 ως Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης έστω για να μην χαθεί από την Πολιτική, της περιοχής.
Για να δούμε πάντως οι πολίτες δεν ξεχνάνε τα Λάθη.

6 Σκληρή ήταν η απάντηση του Περιφερειακού Συμβούλου Δυτικής Μακεδονίας και πρώην Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καναβού στην Τελευταία Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας λέγοντας για μια ακόμη φορά πως η πολιτική ζωή της χώρας δεν πρέπει να ποινικοποιείται στέλνοντας με το δικό του τρόπο Μήνυμα στην Περιφερειακή Αρχή για κάποιες αποφάσεις και ειδικά στον Θεόδωρο Καρυπίδη και σε άλλους αποδέκτες.

Υ.Γ Να έχεις ένα Τέτοιο Μίσος για έναν Άνθρωπο επειδή δεν σε άφησε να βγεις πριν μερικά χρόνια και να τον Κυνηγάς είναι πολύ αρνητικό και απαράδεκτο. Ρόδα είναι όμως και Γυρίζει Αυτοκράτορα και είναι κρίμα να κάνεις των Γελωτοποιό.

Καλές Αποκριές σε όλους
Δημήτρης Βακρατσάς.