Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Η γελοιοποίηση της ιστορίας δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από την χώρα που γέννησε την ιστορία

Όσοι ανησυχούν με την διάλυση των Σκοπίων και φοβούνται την ενσωμάτωση μέρους αυτών απο την Αλβανία και συνεπώς την αύξηση της, να τους πω ότι ο μεγαλοϊδεατισμός και ο εθνικισμός μιας χώρας δεν έχει σχέση με την έκταση ή τον πληθυσμό της. Αυτό που είναι τώρα η Αλβανία θα είναι και αύριο, με ότι και αν γίνει στα Σκόπια. Ο επεκτατισμός των όποιων γειτόνων μας, κυρίως επηρεάζεται από την υποχωρητικότητα και φοβικότητα της Ελλάδας. Όσο για την φιλία των λαών που φυσικά ασπάζομαι, ας βρουν τα εμπόδια στο τελευταίο φασιστικό κρατίδιο της Ευρώπης, στο κράτος των Σκοπίων. Το όνομα της Μακεδονίας που εναγωνίως επιζητούν είναι το μέσον που θα στηρίξουν την εθνική τους συνείδηση και αλυτρωτισμό. Η γελοιοποίηση της ιστορίας δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από την χώρα που γέννησε την ιστορία, όπως και όλες τις έννοιες (λογική φιλοσοφία κλπ) που στηρίζεται σήμερα όλη φιλοσοφία και επιστήμη. Και επιστήμη σημαίνει αλήθεια.
Είναι πολύ αφελείς αυτοί που επιχειρηματολογούν ότι τάχα τους αναγνωρίζουν τόσες χώρες και ότι εμείς τόσα χρόνια δεχτήκαμε τον όρο Μακεδονία στην ονομασία τους. Είναι άστοχοι επίσης αυτοί που θεωρούν ότι δεν κινδυνεύουμε από μια μικρή και φτωχή χώρα. Θα είναι η κερκόπορτα να αμφισβητηθούν αύριο η Θράκη και η Ήπειρος! Η Τουρκία το σχεδιάζει εδώ και δεκαετίες.
Αυτο το γνωρίζει η πολιτική ηγεσία του ΥΠ.ΕΞ και ο ικανότατος υπουργός. Δυστυχώς δεν υπάρχουν σύμμαχοι της χώρας μας και δεν θα βρεθούν. Αυτοί που έχουν την ευθύνη (κυβέρνηση και πολιτικά κόμματα) τουλάχιστον ας θυμηθούν ότι ” θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία “. Επίσης να θυμηθούν πώς όσοι θυσιάζουν την ελευθερία για την ασφάλεια τους δεν αξίζουν ούτε την ελευθερία ούτε την ασφάλεια.

ΥΓ. Φοβάμαι ότι όλα τα ανίκανα και ελλιπέστατα ελληνικά κόμματα θα επιδιώξουν να μας γεμίσουν ενοχές για την τύχη και το μέλλον των γειτόνων μας. Τους λέω λοιπόν πως οι ενοχές θα πρέπει να αναζητηθούν στον εθνικισμό και φασισμό των Σκοπίων. Διότι φασισμός είναι να στηρίζεις την ύπαρξή σου σε έναν μύθο. Και έναν άλλο μύθο έζησε κάποτε η Ευρώπη που την αιματοκύλισε. Αυτόν της Άριας φυλής!

Κώστας Καναβός