Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

… ΤΙ ΠΗΓΕΣ ΚΙ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΛΙ, «ΒΡΩΜΕΡΕ» ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ;;; (Του Γιώργου Νούτσου)

Θα ξεκινήσω από την Μακεδοταλιμπάν γερόντισσα της φωτογραφίας «βρωμερέ» συνΈλληνα, που μαζί με σένα, τόλμησε να αψηφήσει εκβιασμούς, απειλές, περιθωριοποίηση, μια έντεχνα καλλιεργημένη φοβία και απογοήτευση… και πήρε την απόφαση, να τους γράψει όλους και όλα στα απόκρυφά της και να δώσει δυναμικό το παρόν, υπακούοντας μόνο στα κελεύσματα της καρδιάς της. Γνώριζε συνΈλληνα από την αρχή – όπως κι εσύ κι εγω – πως το σιχαμερό σύστημα των ασπόνδυλων δίποδων με τα ανθρωπόμορφα χαρακτηριστικά, τις δήθεν politic τοποθετήσεις, τις βολεμένες συνειδήσεις και τις ανύπαρκτες εθνικές αντιστάσεις , θα υπερβάλλει εαυτόν, σπεύδοντας να την φορτώσει με μύριους όσους χαρακτηρισμούς και περισσή απαξίωση…
Και τι δεν ακούσαμε για φασίστες, εθνικιστές, ακροδεξιούς , συντηρητικούς, γραφικούς, υπερπατριώτες, πατριδοκάπηλους, Μακεδονοταλιμπάν… Επιστρατεύτηκαν όλοι και όλα, για να κάνουν το μεγάλο μικρό, το μείζον έλασσον, το σπουδαίο ασήμαντο, ό,τι Ελληνικό, να το επενδύσουν με απαξία, γραφικότητα και άρνηση. Το μόνο που κατάφεραν, είναι οι ίδιοι να γελοιοποιηθούν, καθώς η δύναμη της εικόνας και το ασίγαστο πάθος σου, στάθηκαν αρκετά για να γκρεμίσουν τα τείχη της μίζερης προπαγάνδας τους, της ανοίκειας συσκότισης που με κάθε τρόπο επιχείρησαν, της προσβλητικής για σένα και όλους μας, κακοποίησης της δημοκρατίας και τους δικαιώματός μας να εκφράσουμε θαρρετά κι ελεύθερα την άποψη μας, στέλνοντας μήνυμα εκκωφαντικό προς κάθε κατεύθυνση…
Αυτή η Πατρίδα δεν χαρίζεται… Η ιστορία, ο πολιτισμός και η ταυτότητά μας δεν είναι διαπραγματεύσιμα από κανέναν κι έναντι κανενός ανταλλάγματος… Κι όσοι διανοηθούν να το επιχειρήσουν, απλά, θα βρεθούν πολύ σύντομα να κάνουν παρέα με τους διαχρονικούς Εφιάλτες που σώρευσαν στη χώρα οδύνες και καταστροφή.
Μπορεί «βρωμερέ» συνΈλληνα να είσαι ένα μικρό παιδί ή μια ηλικιωμένη γυναίκα… Μπορεί με ολόκληρη την οικογένεια, χέρι χέρι να προσέρχεσαι ειρηνικά αλλά αποφασισμένα, να διαδηλώσεις την προσήλωσή σου στην ιδέα του Έθνους και την αγάπη σου στην Πατρίδα. Μπορεί να κατέβηκες με μια γαλανόλευκη σημαία στο χέρι από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Ποιόν νοιάζουν αυτά όμως; Γι αυτούς, εφόσον πας κόντρα στα ρυπαρά τους σχέδια και πάλι φασίστας είσαι. Και πατριδοκάπηλος. Και Εθνικιστής. Και ξέρεις γιατί ; Θα σου πω…
Γιατί τολμάς και μιλάς για έννοιες παρωχημένες… Πατρίδα, Έθνος, Ελλάδα, ιστορία, σύνορα, θυσίες, αίμα…!
Τολμάς και λες, πως η Ελλάδα δεν χαρίζεται και δεν μοιράζεται στους επιβολείς της…!
Τολμάς και λες πως ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Έλληνας με παιδεία και γλώσσα Ελληνική…!
Τολμάς και διαδηλώνεις ενάντια σ ένα κατάπτυστο πολιτικό σύστημα βολεμένων, που προκαταβολικά σε έχει πουλήσει…!
Τολμάς και σηκώνεις ανάστημα λέγοντας πως δεν θα επιτρέψεις το ξεπούλημα των ιερών και όσιων, που κράτησαν για χιλιετίες όρθιο το γένος των Ελλήνων..!
Τολμάς και αντιδράς στις επιθετικές και αλυτρωτικές επιδιώξεις ξένων, που επιβουλεύονται την Πατρίδα σου…!
Λυπάμαι «βρωμερέ» συνΈλληνα… Έπαιξες κι έχασες… Δεν αρέσουν οι επιλογές σου. Όπως δεν αρέσει κι ο τρόπος που αποφάσισες να τις εκφράσεις.
Στάθηκες μόνος σου απέναντι σε θηρία. Απέναντι σε αργυρώνητους ξεπουλημένους πολιτικούς. Απέναντι σε αδίστακτους παραχαράκτες της ιστορίας και της αλήθειας. Απέναντι σε Μέσα Σκοτοδίνης και δημοσιογραφίσκους εμετικά ευλύγιστους και υποτακτικούς. Απέναντι σε Μπουτάρηδες που χωρίς καμιά ντροπή λένε πως ντρέπονται που είναι Έλληνες και με δηλώσεις τους, εύχαρεις, χαρίζουν την Μακεδονία μας στους Σλαβοσκοπιανούς.
Στάθηκες, απέναντι σε «νεωτεριστές» και «προοδευτικούς», σε θεωρητικούς του νεοταξισμού και της παγκοσμιοποίησης, απέναντι σε πρόθυμους και σε σύγχρονους Εφιάλτες, που ανέλαβαν εργολαβία να τελειώνουν με τα προβλήματα που η χώρα μας αντιμετωπίζει, τελειώνοντας τελικά την ίδια την Ελλάδα !
Στάθηκες τέλος απέναντι σε υποκριτές πολιτικούς, που πέρα από κόμματα και ιδεολογίες, βρήκαν τον τρόπο να ομοφωνήσουν με στεντόρεια φωνή, στο ξεπούλημα της χώρας και της λαμπρής της ιστορίας…!
Ατύχησες και ευτύχησες συνάμα να τους έχεις όλους απέναντι. Δεν δίστασες όμως στιγμή. Και σαν η ώρα έφτασε σήκωσες πελώριο το ανάστημά σου. Καθήλωσες την ματιά. Κινητοποίησες τις αισθήσεις. Τρόμαξες τα αντεθνικά κατακάθια. Κέρδισες τις καρδιές και το σεβασμό φίλων και εχθρών κι ας μην το ομολογούν…
Το σημαντικότερο όλων όμως, «βρωμερέ» φίλε συνΈλληνα, είναι πως επιτέλους μίλησες. Με τρόπο αδιαμφισβήτητο και βροντερό… και έστειλες μήνυμα αποφασιστικό προς κάθε κατεύθυνση. Ή θα σε σεβαστούν ή άλλως, θα τους πάρεις το κεφάλι..! Τώρα πια, κανείς δεν μπορεί να πει πως δεν ξέρει. Κανένας Τσίπρας, κανένας Μητσοτάκης, Μπουτάρης ή Ιερώνυμος δεν θα είναι πια σίγουροι, τι θα τους ξημερώσει την επόμενη μέρα…!
Οι ύβρεις τους, τίτλος τιμής για σένα «βρωμερέ» συνΈλληνα… Και να είσαι σίγουρος, πως τούτη, είναι μονο η αρχή… Με μια συνέχεια απείρως μαχητικότερη και πιο αποτελεσματική και με στόχο αδιαπραγμάτευτο, ένα και μόνο…
Φλόγα Ελληνική να μπολιαστεί στην καρδιά και στην ψυχή όλων … Οι μίζεροι να εξωπεταχτούν … Οι Εφιάλτες να ενταφιαστούν… Με ομοθυμία και αποφασιστικότητα να στείλουμε όπου γης το μήνυμα, πως την Πατρίδα μας δεν πρόκειται ποτέ να την απαρνηθούμε…!