Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Με τη Ματιά του Δημήτρη 10/01/2018

1 Η Μακεδονία είναι Ελληνική ας το Καταλάβουν κάποιοι και ας αφήσουν τα δήθεν και τα μίσολογα. Όποιος έχει θάρρος να βγει και να πει την άποψη του χωρίς να φοβάται. Περιμένουμε από τους Φορείς της Δυτικής Μακεδονίας και τους Αυτοδιοικητικούς να πάρουνε θέση και να μην Κρύβονται.

2 Ηχηρό ήταν το μήνυμα του Μητροπολίτη Γρεβενών Δαβίδ για τη Μακεδονία στη Δοξολογία για την νέα χρονιά. ο Επίσκοπος Γρεβενών ευχήθηκε, χρόνια πολλά, ΜΑΚΕΔΟΝΙΤΙΚΑ γεμάτα από αγάπη για την πατρίδα μας ενώ τόνισε ότι πρέπει να είμαστε απόλυτοι στις θέσεις μας για τη Μακεδονία μας, να μη γίνουμε ξυπόλητοι, ενώ έκανε αναφορά στον Άγιο Αιμιλιανό που έδωσε τη ζωή του για τη Μακεδονία.

3 Τυχερός για το 2018 θα είναι ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Βαγγέλης Σημανδράκος αφού του έπεσε το Φλουρί της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας που έκοψε η Μητρόπολη Γρεβενών. Πάντως οι Πληροφορίες λένε ότι το 2018 ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών θα ανακοινώσει και επίσημα την κάθοδο του ως Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας με την Στήριξη Σημαντικών Στελεχών από Κορυφαίους Πολιτικούς Χώρους. Πάντως πρώτη φορά θα δούμε αντιπάλους Αντιπεριφερειάρχη & Περιφερειάρχη Μαζί.

4 Στα Γρεβενά βρέθηκαν φιλοξενούμενοι του Προέδρου της ΕΠΣ Γρεβενών και π.Δημάρχου Δημοσθένη Κουπτσίδη οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία και Κώστας Ιωσηφίδης οι οποίοι τίμησαν τον Ετήσιο Χορό της ποδοσφαιρικής ομάδας γυναικών ΑΟ ΣΕΙΡΗΝΑ. Το Παρόν στον Χορό παρέα με τον κ.Κουπτσίδη και την Παρέα του Έδωσε και ο γνωστός δικηγόρος και χορηγός της ομάδας Ανδρέας Πάτσης του οποίου η Δυναμική Μεγαλώνει Καθημερινά στα Γρεβενά. Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της Ομάδας Δημοτικό Σύμβουλο Ισαάκ Ισαακίδη και τον Γενικό Αρχηγό και Προπονητή Δημοτικό Σύμβουλο Τάσο Τσιρίκα για την Μεγάλη Προσπάθεια που Κάνουν για την Γυναικεία Ομάδα.

5 Συγχαρητήρια στον Φίλο Νίκο Ράμμο Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Γρεβενών για την Επανεκλογή του στην Θέση του Προέδρου. οι Σημαντικές Δράσεις που Υλοποίησε το προηγούμενα χρόνια στο Επιμελητήριο και η Συνεργασία το Τελευταίο Διάστημα σε σημαντικά θέματα με τον Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών Βαγγέλη Σημανδράκο έφεραν την Μεγάλη Επιτυχία. Πάντως στην Μεγάλη Επιτυχία και στην Εκλογή του Νίκου Ράμμου στο Επιμελητήριο συνέβαλε και ο Προσωπικός του Φίλος π.Δήμαρχος & Νομάρχης Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης παρότι κάποιοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν εντυπώσεις ο Δημοσθένης Κουπτσίδης απέδειξε για μια ακόμη φορά τη Δυναμική του « και που είστε ακόμα.

6 Πάντως οι Τελευταίες Εκλογές στο Επιμελητήριο Γρεβενών ανέδειξαν και Νέα Μέλη στο Δ.Σ Που Έχουν όρεξη να προσφέρουν στα Γρεβενά που αγαπάνε. το Νέο Μέλος του Δ.Σ του ΕΒΕ Γρεβενών Χριστίνα Τζιούφα θα είναι από τα Νέα Άτομα που έχουν να δώσουν πολλά. Συγχαρητήρια Χριστίνα.

7 Με μια αιχμηρή ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ ο, περιφερειακός Σύμβουλος Κώστας Καναβός και πρώην Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης δίνει την δική του απάντηση στην αξία της γνώσης της ιστορίας. Την Ιστορία δεν έχουν την υποχρέωση να την γνωρίζουν όλοι. Όλοι πλην των Ελλήνων. Όλων των Ελλήνων! Η ιστορία μας και ο πολιτισμός μας είναι η ίδια η υπόστασή μας. Είναι το πεπρωμένο μας”.

Καλή Χρονιά στη Δυτική Μακεδονία

 

Δημήτρης Βακρατσάς