Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΜΕ ΤΗ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ (29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017)

1 Σε σχεδόν δέκα μέρες θα ξανασυνεδρίασει η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Γρεβενών για την Αναδείξει του Νέου Προέδρου. Μετά την ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε αργά το βράδυ της τετάρτης 27-12-2017 μεταξύ των εκλεγμένων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Γρεβενών, δεν προέκυψε Πρόεδρος του Επιμελητηρίου αφού οι δύο υποψήφιοι, Γιώτας Παναγιώτης και Νίκος Ράμμος που πέρασαν στο δεύτερο γύρο, έλαβαν από 10 ψήφους ο καθένας ενώ βρέθηκε κι ένα λευκό.
2 Τις Πρωτοχρονιάτικες Ευχές αλλά και τα κάλαντα από Φορείς και Συλλόγους της Περιοχής Δέχθηκε στο Γραφείο του στο Κτίριο της Περιφερειακή Ενότητας Γρεβενών Ο Αντιπεριφερειάρχης Βαγγέλης Σημανδράκος. ο κ.Σημανδράκος και οι Συνεργάτες του για μια ακόμη φορά ηταν εξαιρετικά φιλόξενοι στους Επισκέπτες που τους ευχήθηκαν για το 2018.
3 Παράλληλα Την Κυριακή 31-12-2017 και από τις 11.30 π.μ.- 1.30 μ.μ. στο Επισκοπείο Γρεβενών ο Μητροπολίτης Δαβίδ θα δεχθεί ευχές και κάλαντα.
4 Τον Δήμαρχο της Δεσκάτης Δημήτρη Καραστέργιο επισκέφθηκε ο πρόεδρος της νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Kόμματος Ανδριανός Γιάννου. Ο κ. Γιάννου κατάγεται από τη Δεσκάτη αλλά ζει και εργάζεται στο εξωτερικό.
5 Την παραδοχή ότι «Έχουμε απωλέσει μέρος της Εθνικής μας κυριαρχίας» εξέφρασε, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής (Forum Πολιτών), στο West Channel, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Φλώρινα, Κ. Σέλτσας. Τουλάχιστον ο κ.Σέλτσας είναι από τους Βουλευτές που παραδέχονται την Πραγματικότητα σε σχέση με άλλους που τα βλέπουν όλα ρόδινα.
Υ.Γ
Ποτέ δεν μου άρεσαν οι Εφήμερες Φιλίες, αλλά οι Αληθινοί και Ξεχωριστοί Φίλοι που σε αγαπάνε και είναι Δίπλα σου όλες τις Στιγμές και Καλές και Κακές.

Με δύο Αγαπημένους Φίλους τον π.Νομάρχη και Δήμαρχο Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη που στην Θητεία του τα Γρεβενά το 2008 ανακηρύχθηκε νικητής προορισμός στο διαγωνισμό EDEN με θέμα Τουρισμός και Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά» για τα Ανακατωσάρια καθώς και το 2009 οπου Οι μεγαλύτεροι χαυλιόδοντες στον κόσμο βρέθηκαν στο νομό Γρεβενών και καταχωρήθηκαν επισήμως στο βιβλίο Γκίνες, καθώς και την Δημοτική Σύμβουλο Γρεβενών π.Αντινομάρχη και Αντιδήμαρχο Γρεβενών Κατερίνα Πέτρου.

Καλή Χρονιά σε όλη τη Δυτική Μακεδονία
Δημήτρης Βακρατσάς
Δημοσιογράφος