Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΜΕ ΤΗ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ (12-12-2017)

1 Ολοκληρώθηκαν οι Εκλογές για την Ανάδειξη Νέας Διοίκησης στο Επιμελητήριο Γρεβενών. Αυτό που μένει από τις εκλογές είναι η Μικρή Συμμετοχή Επιχειρηματιών της Περιοχής. Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν εξής Νίκος Ράμμος 315 Ψήφους ,Πάνος Γιώτας 221 Ψήφους ,Γιώργος Νταγκούμας 136 Ψήφους. Αυτό που θα πρέπει να καταλάβουν πλέον όλοι ότι πρέπει να γίνουν ενέργειες και να αυξηθεί η Συμμετοχή των Επιχειρηματιών των Γρεβενών και τις Δεσκάτης και να μην απαξιώνουν το Επιμελητήριο.
2 Με μεγάλη Επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας Γρεβενών σε Οικογενειακό Κέντρο στη Μυρσίνα με την Παρουσία του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του Κόμματος Λευτέρη Αυγενάκη. Στην κατάμεστη αιθουσα βρέθηκαν Αρκετά στελέχη της ΝΔ, Αυτοδιοικητικοι, Πολιτευτές και φίλοι του Κόμματος.ο Λευτέρης Αυγενάκης τόνισε ότι Στο 11ο Συνέδριο επικυρώνουμε το Κυβερνητικό πρόγραμμα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ θα κληθούμε πολύ σύντομα να υλοποιήσουμε.
Πάντως όλα τα Δυνατά στελέχη της ΝΔ παραβρέθηκαν με συνεργάτες και Φίλους στην Εκδήλωση
Ο π.Δήμαρχος & Νομάρχης Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης στο Πρώτο Τραπέζι μαζί με τον Γραμματέα Λευτέρη Αυγενάκη, ο Πρώην Βουλευτής Τιμολέων Κοψαχείλης. ο Γνωστός Δικηγόρος Ανδρέας Πάτσης και τους Συνεργάτες του και Φίλους, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιάννης Γιάτσιος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κατερίνα Πέτρου π.Αντιδήμαρχος, Κώστας Μπουρέλλας, Ισάακ Ισαακίδης και άλλα στελέχη της Περιοχής. αλλα και πολλές απουσίες για ποιο λόγο, θα σας τα αποκαλύψουμε τις επόμενες ημέρες.
3 Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό West Channel παραχώρησε ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Ευάγγελος Σημανδράκος απαντώντας μεταξύ άλλων και για το αν θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης στις επόμενες εκλογές αλλά και αν υπάρχει ενόχληση από τον Θ. Καρυπίδη από τις επαφές που κάνει. Πάντως οι Απαντήσεις του κ.Σημανδράκου στο Δελτίο του West δείχνουν ότι o Bαγγέλης είναι έτοιμος και συνεχίζει ανοδικά για το επόμενο Βήμα που είναι η ΖΕΠ με Σημαντικές Συμμαχίες και Στηρίξεις.
4 Στο Κλίμα των ημερών και η Πόλη των Γρεβενών μετά την Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, έγινε και η φωταγώγηση της Φάτνης της Μητρόπολης Γρεβενών με τις παιδικές φωνές των χορωδιών της Μητροπόλεως Γρεβενών .
Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης φορείς της περιοχής σκοπεύουν να γίνει Λευκή Νύχτα και στα Γρεβενά. Αυτό είναι Θετικό γιατί ανάλογες πρωτοβουλίες σε Κοζάνη & Πτολεμαϊδα είχαν θετικό αποτέλεσμα.
5 Είναι δραστήριος και Ξεχωριστός σε κάθε διοργάνωση που αποφασίζει να κάνει. Ο Διευθυντής της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Γρεβενών Σίμος Ζαγκανίκας αποτελεί σημαντικό άνθρωπο των Γραμμάτων και του Πολιτισμού και χρειάζεται στήριξη σε κάθε σημαντική πρωτοβουλία που αναλαμβάνει. Οι Φορείς της Περιοχής πρέπει να σταθούν αρωγοί σε κάθε προσπάθεια της Δημόσιας Βιβλιοθήκης, η οποία το επόμενο διάστημα ετοιμάζει ξεχωριστές εκδηλώσεις.
6 Σειρά Συναντήσεων στα Γρεβενά είχε κατά την διάρκεια της επίσκεψης του ο Γραμματέας ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης όπου συμμετείχε σε συσκέψεις με τους Προέδρους ΝΟΔΕ της ευρύτερης περιοχής και, εν συνεχεία, με τα μέλη της ΠΕ της περιοχής. Στις συσκέψεις αυτές συζητήθηκαν θέματα της πολιτικής επικαιρότητας, καθώς και ζητήματα τοπικού ενδιαφέροντος. Πάντως ο κ.Αυγενάκης κάποιους τους στεναχώρησε με την Παρουσία του ενώ κάποιους τους έκανε να χαμογελούνε αρκετά και να ανεβάζουν αρκετές Φωτογραφίες.
Πάντως ο Γραμματέας Λευτέρης Αυγενάκης ως Γνήσιος Κρητικός δεν Ξεχνά τα πολιτικά λάθη ορισμένων.
7 Kλείνοντας να ευχηθώ τον πολύ καλό φίλο Αστυνομικό Υποδιευθυντή Διοικητή της Τροχαίας Κοζάνης Σπύρο Διόγκαρη Θερμές Ευχές για την ονομαστική του Εορτή και κάθε Επιτυχία από το 2018 στα Νέα του Καθήκοντα και στην Προαγωγή που αναμένεται να πάρει στον Βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή.

Δημήτρης Βακρατσάς
Δημοσιογράφος