Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Άρθρο του Προέδρου της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Γρεβενών, Δημητρίου Κωδουνά

Το 2017 φεύγει και η χώρα μας βρίσκεται μπροστά σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι, με μία μεγάλη απειλή κ μια τελευταία ευκαιρία.

Είναι λοιπόν προφανές ότι αν συνεχίσουμε στην ίδια πορεία με την σημερινή κυβέρνηση του κ.Τσίπρα,η χώρα θα βρεθεί προ των πυλών μιας βίαιης εκ νέου φτωχοποίησης των μεσαίων κ χαμηλών στρωμάτων λόγω της θηριώδους φορολογικής πολιτικής αλλά βεβαίως κ λόγω της καθηλωμένης οικονομίας σε επίπεδα ανάπτυξης.

Είναι αδιανόητο δε,πως μετά από 2,5 χρόνια η χώρα μας βρίσκεται σε καθεστώς capital controls,με αποτέλεσμα κ τα ελάχιστα κεφάλαια που υπάρχουν να μην μπορούν να επενδυθούν.Η καλύτερη υπηρεσία που μπορεί να προσφέρει αυτή η κυβέρνηση στη χώρα είναι να παραιτηθεί!

Η τελευταία ευκαιρία για την πατρίδα μας θα είναι το 2018.Θα είναι μια χρονιά κρίσιμων οικονομικών κ πολιτικών εξελίξεων.
Η παράταξή μας,η Ν.Δ,οφείλει κ θα το κάνει,να είναι παρούσα στον αγώνα για ανατροπή της σημερινής τοξικής κυβέρνησης αλλά βεβαίως κ με πρόγραμμα σαφές, συγκροτημένο κ κοστολογημένο για την επόμενη ημέρα.
Με μία πολιτική πρόταση η οποία θα απαντάει στις αγωνίες του ελεύθερου επαγγελματία,του αγρότη,του φοιτητή,των ανέργων.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αναλάβει την ιστορική ευθύνη της υλοποίησης της. Έχει το know how να το κάνει. Η ΝΔ μπορεί κ πρέπει να βάλει έναν νέο αξιακό κώδικα στην υπό διάλυση ελληνική κοινωνία.

Εάν χαθεί κ αυτή η ευκαιρία,πολύ φοβάμαι πως θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την πατρίδα κ την κοινωνία. Οι αντοχές όλων μας έχουν χαθεί. Η πίστη στις δυνατότητές μας είναι το όπλο μας για να αποκαταστήσουμε την κανονικότητα στη χώρα.
Ως στρατιώτες της ΝΔ έχουμε ένα χρέος.
Πρέπει να τελειώνουμε μ΄αυτά που μας ντροπιάζουν.Με αυτούς που βαφτίζουν προοδευτικό την κατάργηση της αριστείας,την αλλαγή φύλου στα 15,τις αριστερές business στην πώληση όπλων.
Με αυτούς που δεν ξέρουν οτι η θάλασσα έχει σύνορα!
Με αυτούς που υποσχέθηκαν κατάργηση του ΕΝΦΙΑ κ κατώτατο μισθό 780ευρω κ έχουν εξαπατήσει με τον χειρότερο τρόπο τους πολίτες.
Πρέπει όμως κυρίως να τελειώνουμε με αυτό το πομπώδες τίποτα αυτών των ανθρώπων που ξεχειλίζει από κάθε τους πόρο,με τέτοια μανία κ μοναδικό τους στόχο να κρατήσουν τις καρέκλες τους ανέπαφες.
Οι καιροί ου μενετοί

Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ ΝΔ Γρεβενών
Δημήτριος Κωδουνάς