Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ME TH MATIA TOY ΔΗΜΗΤΡΗ (05/12/2017)

1 Στα Γρεβενά θα βρεθεί το Σάββατο 09 Δεκεμβρίου ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης στην Ετήσια Εκδήλωση που Διοργανώνει η ΝΟΔΕ Γρεβενών. Σίγουρα στην Εκδήλωση αναμένουμε να δούμε πολλούς από τους επίδοξους Πολιτευτές οι οποίοι διεκδικούν την Μονοεδρική των Γρεβενών.
Μην Ξεχνάτε όμως ότι ο Κυριακός είπε χαλαρά και όχι και πολλές φωτογραφίες.
2 Τον Οικονομικό Απολογισμό της ΚΕΔΕ παρουσίασε κατά την διάρκεια του Συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα, ο αντιπρόεδρος του Ε.Σ της ΚΕΔΕ & π. Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης.
Ο Δημοσθένης Κουπτσίδης ήδη έχει ξεκινήσει τις επαφές του και ετοιμάζεται δυναμικά για τις Νέες Αυτοδιοικητικές Εκλογές που θα γίνουν το 2019, και είναι αρκετοί οι απογοητευμένοι η οποίοι πάλι συσπειρώνονται στο Πρόσωπο του Δημοσθένη Κουπσίδη. Μένει να δούμε ο π.Νομάρχης και Δήμαρχος Γρεβενών πότε θα ανακοινώσει και επίσημα την κάθοδο του και την Δυναμική του ομάδα που ολοένα και μεγαλώνει και φυσικά στεναχωρεί κάποιους επίδοξους χαλίφηδες.
3 Με τον Πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη συναντήθηκαν κτηνοτρόφοι από τα ορεινά Γρεβενά στον Αμπελώνα. Ο Γνωστός Κτηνοτρόφος π. Πρόεδρος της Σαμαρίνας Γιώργος Λιούπας φίλος χρόνια με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων ζήτησε την στήριξη του κ.Λεβέντη σε σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τους Αγρότες και τους Κτηνοτρόφους.
Πάντως ο π. Πρόεδρος της Σαμαρίνας Γιώργος Λιούπας ετοιμάζεται και πάλι για τις επόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές να διεκδικήσει την Ψήφο των Σαμαριναίων δίπλα στον Δημοσθένη Κουπτσίδη.
4 Γιατί κάποιοι ζορίστηκαν τόσο πολύ με αυτά που ανέφερε στην Βουλή η Βουλευτής και Πρώην Υπουργός Ντόρα Μπακογιάννη. Ετσι είναι καρντάσι η αλήθεια πονάει. Ας Μείνει κάποιος στα Γρεβενά όταν έχει άσχημες καιρικές συνθήκες και να μην μπορεί να πληρώσει την θέρμανση και θα τους πω εγώ αυτούς που πετάγονται μέσα στην βουλή και σχολιάζουν, αλλά έτσι είναι όλοι μιλάνε εκ τους ασφαλούς.
Τώρα ποίους ενοχλεί η παρουσία του Γνωστού Νομικού Ανδρέα Πάτση στα Γρεβενά το βλέπουμε καθημερινά. Δεν πειράζει υπάρχει και το Μηλόξυδο και ας το δοκιμάσουνε σε Φλιτζανάκι του Καφέ, θα τους αρέσει.
5 Δυναμική ήταν η παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών Βαγγέλη Σημανδράκου στο Συλλαλητήριο ενάντια στην Πώληση της ΔΕΗ που έγινε στην Φλώρινα. ο κ.Σημανδράκος ο οποίος είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα είχε σειρά επαφών με Γνωστά στελέχη της Αυτοδιοίκησης και πολύ καλούς τους Φίλους στην Ωραία Φλώρινα, ο οποίοι απολαμβάνοντας τον Καφέ τους στον Πεζόδρομο της Ακριτικής Πόλης συζήτησαν για τις επόμενες κινήσεις τους στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές.
6 Πολλές είναι οι Αντιδράσεις πρώην Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας μετά το Δημοσίευμα της Εφημερίδας Παραπολιτικά ότι θα κοπούν από τις επόμενες εκλογικές λίστες της Νέας Δημοκρατίας στις Εθνικές Εκλογές με απόφαση του Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη προκαλώντας την έντονη αγανάκτηση τους και ψάχνουν ήδη συμμαχίες για να μην επικρατήσει η απόφαση αυτή του Κυριάκου.
7 Σε κλίμα εντάσεων και με μεγάλες Κόντρες πραγματοποιούνται την Τελευταία Περίοδο οι Συνεδριάσεις στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας και σε Δημοτικά Συμβούλια σε διάφορους Δήμους. όσο Πλησιάζουμε στις Εκλογές η Ένταση θα μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Ήδη στην Τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου είχαμε εντάσεις με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από την Συνεδρίαση ο Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης και π.Δήμαρχος Δημοσθένης Κουπτσίδης αντιδρώντας ότι δεν έπαιρνε τις ανάλογες απαντήσεις από τη Δημοτική Αρχή.
Υ.Γ Δάσκαλε να ξέρεις οι πολίτες δεν ξεχνάνε τις κινήσεις σου. γιαυτό πρόσεχε γιατί θα μείνεις μόνος!!! Και μην ξεχνάς αυτούς που σε ευεργέτησαν γιατί η αχαριστία πληρώνεται ακριβά.

Δημήτρης Βακρατσάς
Δημοσιογράφος