Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Εν Αρχή Ην ο Λόγος Ο Αληθινός Πολιτικός Λόγος

(με αφορμή την δειλή εμφάνιση των καθεστωτικών στα όμορφα Γρεβενά)

κ. Διευθυντά,

Μεγάλωσα πολιτικά και για αυτό είμαι και πολύ ευτυχής μέσα στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. και φοίτησα στην πολύ μεγάλη πολιτική σχολή, αυτήν του Μιχάλη Χαραλαμπίδη.

Τα –ισμος που δυστυχώς κυριάρχησαν και κυριαρχούν στην πολιτική μας ζωή μου ήταν παντελώς αδιάφορα και εχθρικά. Κοινώς ήμουν πολέμιος αυτής της ασχήμιας που κατέστρεψε την πολιτική ζωή της χώρας και την χώρα γενικότερα. Την καταστρέφει και σήμερα. Τί κρίμα.

Σε όλη μου την διαδρομή μαζί με τους συντρόφους μου οικοδομήσαμε ένα πολύ ισχυρό πολιτικό περιβάλλον το οποίο το περιβάλουμε με όλο το αξιακό υλικό που του αρμόζει. Αυτό δεν αμφισβητείται ακόμη και από τους χειρότερους μας «εχθρούς» που μάλιστα είναι πολλοί και ιδιαίτερα σήμερα.

Σε αυτήν την κατηγορία ανήκει και το καθεστωτικό απολίτικο και επικίνδυνο προσωπικό των Γρεβενών που έχει ονοματεπώνυμο, το γνωρίζουν οι πάντες και κάνει απολίτικο τουρισμό διαχρονικά. Κοινώς είναι καιροσκόποι, φερέφωνα και παπαγαλάκια του συστήματος(βλέπε σήμερα ΣΥΡΙΖΑ).

Τις τελευταίες δύο μέρες δέχθηκα μια απολίτικη προσωπική επίθεση από όλους αυτούς τους θιασώτες του καθεστωτισμού. Απόρροια της κρητικής που ασκήθηκε σε υποψήφιο που διεκδικεί την προεδρία του Επιμελητηρίου των Γρεβενών.

Όντως του άσκησα κρητική και μάλιστα του είπα λίγα, έπρεπε να του πω πολλά περισσότερα, το ήθελε.

Δεν μένω όμως εδώ, το προσπερνώ, εξάλλου δεν είναι αυτή η Παιδεία μου, η Πολιτική μου Παιδεία. Όμως οφείλω να επισημάνω τα εξής στον Γιώργο Νούτσο που βιάστηκε να στηρίξει τον κολλητό του. Γιώργο σωστά επεσήμανες ότι η διαχρονική μας σχέση στηρίχθηκε πάνω σε ποιοτικές βάσεις. Δυστυχώς τις ξέχασες ή μάλλον τις αποποιήθηκες γιατί δεν άντεξες. Δεν ήσουν δυνατός. Βλέπεις αυτό θέλει θυσίες και μάλιστα πολλές. Να ζητήσεις από τον κολλητό σου να σου μεταφέρει τι ακριβώς ειπώθηκε στην τηλεφωνική συνομιλία που είχε μαζί μου το μεσημέρι της Τρίτης 28 Νοεμβρίου 2017. Είμαι σίγουρος τότε ότι αν όλα αυτά που προτάσεις στα διάφορα άρθρα σου περί αξιακού περιβάλλοντος και πολλά ακόμη θα σε αναγκάσουν να απαιτήσεις από τον κολλητό σου να μου ζητήσει δημόσια συγνώμη και επίσης να ζητήσει δημόσια συγνώμη και από τον Όμιλο WEST CHANNEL. Την ιστορία της Δημοσιογραφίας στην Δυτική Μακεδονία.

Η συνέχεια κουράζει και δεν ανήκω σε αυτήν την κατηγορία. Των φλύαρων.

Καλό μήνα να έχουμε

 

Κοζάνη 1 Δεκεμβρίου 2017

 

 

Θεόφιλος Παπαδόπουλος

Δημοσιογράφος