Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ME TH MATIA TOY ΔΗΜΗΤΡΗ (28/11/2017)

1 Εκδρομές στα βουνά της Πρέσπας – και όχι μόνο – περιελάμβανε το τριήμερο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή στην Π.Ε. Φλώρινας ο οποίος ήταν Φιλοξενούμενος του Δημάρχου Φλώρινας και Προέδρου της ΠΕΔ Γιάννη Βοσκόπουλου. Ο κ.Καραμανλής παρέα με φίλους και τον Πρώην Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρη Ζαγορίτη απόλαυσαν τις Ομορφιές της περιοχής και Ξεναγήθηκαν από τους Δημάρχους Φλώρινας και Πρεσπών. Να σημειωθεί ότι ο κ.Καραμανλής Ως Πρωθυπουργός της Χώρας επισκέφθηκε τα Γρεβενά τα Χριστούγεννα του 2007 μαζί με την Οικογένεια του Ξεναγήθηκαν στα Όμορφα Γρεβενά παρέα με τον Τότε Νομάρχη Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη και τον Υφυπουργό Χρήστο Φώλια.
2 Δεν Κρύβουν την χαρά τους ο Πρόεδρος Ισάακ Ισαακίδης και ο Γενικός Αρχηγός Τάσος Τσιρίκας της Γυναικείας Ομάδα της Α.Ο Σειρήνας για το Μεγάλο διπλό που αντιμετώπισαν εκτός έδρας στο γήπεδο του Θεσπρωτικού «Κατερίνα Θάνου» στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Γ΄ εθνικής γυναικών. Να Ευχηθούμε στην Ομάδα Περισσότερες Νίκες το Επόμενο Διάστημα.
3 Ολοκληρώθηκαν οι Διαδικασίες για την Ανάδειξη των Νέων Διοικητικών Συμβουλίων στους Δικηγορικούς Συλλόγους. Στα Γρεβενά Ψήφισαν 24 Δικηγόροι ενώ Πρόεδρος Εκλέχθηκε για τα Επόμενα 4 Χρόνια ο Χρήστος Παπαιώαννου.
4 Με Εκλεκτούς φίλους απόλαυσε την Ονομαστική της Εορτή η Δημοτική Σύμβουλος Γρεβενών και π.Αντιδήμαρχος Κατερίνα Πέτρου. Εκατοντάδες τα Τηλέφωνα και οι Ευχές από Φίλους και Υποστηρικτές αλλά και από Γνωστά Κεντρικά Στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Εμείς να στείλουμε τις Ευχές μας στην Κατερίνα Πέτρου η οποία οι πληροφορίες μας λένε ότι μας επιφυλάσσει Πολιτικές Εκπλήξεις.
5 Ανεβαίνει συνεχώς το Θερμόμετρο για τις Εκλογές του Επιμελητηρίου στα Γρεβενά. Οι Τρείς Υποψήφιοι Πρόεδροι Νίκος Ράμμος, Πάνος Γιώτας και Γιώργος Νταγκούμας θα καταθέσουν τις Προτάσεις τους και τις Απόψεις τους για την Λειτουργία του Επιμελητήριου καθώς και το Πρόγραμμα του Συνδυασμού τους την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου στις 21.30 το Βράδυ στην Εκπομπή του West Channel Forum Eπικαιρότητας με τον Θεόφιλο Παπαδόπουλο.
6 Ετοιμότητα δήλωσε η Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών ενόψει του Χειμώνα στην Συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας που πραγματοποιήθηκε Υπο την Προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Βαγγέλη Σημανδράκου. Η Π.Ε ήδη προμηθεύτηκε το Αλάτι καθώς ολοκληρώθηκε και ο Διαγωνισμός για τον Αποχιονισμό. Ας Ευχηθούμε να είναι μια χρονιά χωρίς ιδιαίτερα Προβλήματα.
7 Ξεκινάει την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου στα Ιωάννινα το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ. Οι εργασίες θα διαρκέσουν έως το Σάββατο και θα πραγματοποιηθούν στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Grand Serai. Κεντρικό θέμα του συνεδρίου είναι η μεταρρύθμιση στο μοντέλο λειτουργίας Κράτους και Αυτοδιοίκησης, με βασικούς άξονες την αποκέντρωση αρμοδιοτήτων και πόρων, την προώθηση της τοπικής ανάπτυξης και την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης. Ήδη οι Υπεύθυνοι από τη Δυτική Μακεδονία για την Διεξαγωγή του Συνεδρίου Δημοσθένης Κουπτσίδης Αντιπρόεδρος του Ε.Σ της ΚΕΔΕ & π.Δήμαρχος Γρεβενών και ο Λάζαρος Μαλούτας Μέλος του Δ.Σ της ΚΕΔΕ & π.Δήμαρχος Κοζάνης δηλώνουν ότι όλα είναι έτοιμα για την Διεξαγωγή του Συνεδρίου στο Οποίο θα παραβρεθούν αρκετά Υπουργικά Στελέχη.

Δημήτρης Βακρατσάς
Δημοσιογράφος