Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ME TH MATIA TOY ΔΗΜΗΤΡΗ 17/11/17

1 Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Έκθεση Philoxenia στην Θεσσαλονίκη στην οποία συμμετείχε η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Στους στόχους της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών και του Αντιπεριφερειάρχη Βαγγέλη Σημανδράκου είναι η Στήριξη και η Ανάδειξη του Τουρισμού στα Γρεβενά. Έρχονται νέες πρωτοβουλίες το επόμενο διάστημα από τον κ.Σημανδράκο.
2 Τα αντιπλημμυρικά έργα και ο καθαρισμός που έγιναν στον Γρεβενίτη ποταμό, μπορεί κάποτε να αποτελούσαν πεδίο αντιπαράθεσης.. τώρα όμως αποδείχτηκαν σωτήρια για την πόλη, αφού παρά τις ισχυρές βροχοπτώσεις η ροή του νερού ηταν ομαλή και δεν παρατηρήθηκαν πλημμυρικά φαινόμενα. Ο Πρώην Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης πρέπει να αισθάνεται δικαιωμένος από το Συγκεκριμένο έργο γιατί πολλοί ήταν εκείνη που του έριχναν διάφορες αιχμές, αλλά τα αντιπλημμυρικά έργα απέδειξαν το αντίθετο.
3 Η Έντονη Κακοκαιρία και η Βροχοπτώσεις ανάγκασαν την ΕΠΣ Γρεβενών να αναβάλει την 6Η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος. Πάντως μας ξάφνιασε ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣ Γρεβενών Κώστας Τζάτζης ο οποίος ήταν πολύ σκληρός στις δηλώσεις του για τις Πλημμύρες που είχε η ΕΠΣ στις Εγκαταστάσεις της και το Κεντρικό Γήπεδο της Ένωσης. Ο Κώστας Τζάτζης που οι πληροφορίες λένε ότι θα είναι ξανά Υποψήφιος στην Αυτοδιοίκηση.
4 Η λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου της Βασιλίτσας Βρέθηκε στη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών μετά από ερώτηση της Αντιπολίτευσης. Ο δήμαρχος τόνισε πως η δική του πρόταση ήταν και είναι, η διαχείριση του χιονοδρομικού να περάσει στην Περιφέρεια όπου υπάρχουν χρηματοδοτικά εργαλεία για την σταδιακή ανάπτυξη του.
Από την Αρχή της Ανάληψης των Καθηκόντων του ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών είχε δηλώσει ότι με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη γίνεται προσπάθεια σε επίπεδο Περιφέρειας και Αντιπεριφέρειας για θεσμική αλλαγή της λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας.
Μένει να δούμε τις εξελίξεις το επόμενο διάστημα.
5 Θωμάς Σαραφίδης, πρόεδρος του Εργασιακού Σωματείου ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας στο Δελτίο του West «Θα έχουμε 37 καινούρια ασθενοφόρα και το 2018, στη βάρδια, θα λειτουργούν τα 7.
Εν έτη 2017 και έχουν να γίνουν προλήψεις στο ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας από το 2010,Και μετά λένε ότι λύθηκαν τα προβλήματα στον χώρο της Υγείας. Λίγη Ευαισθησία Κύριοι της Κυβέρνησης δεν βλάπτει.
6 Δημοτικό Συμβούλιο αποχωρήσεων και αντιδράσεων ήταν το Τελευταίο στα Γρεβενά. τι είναι αυτό που εξόργισε τους Δημοτικούς Συμβούλους της Μείζονος Αντιπολίτευσης Τάσο Τσιρίκα και Κώστα Μπουρέλλα να φτάσουν στο Σημείο να αποχωρήσουν από τη Συνεδρίαση. Θα το δούμε τις επόμενες ημέρες πιο αναλυτικά.
Αγαπητέ Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου καλό είναι οι Συνεδριάσεις να είναι χαλαρές και χωρίς αντιπαραθέσεις γιατί η Ουσία που είναι τα Σημαντικά Προβλήματα που Αντιμετωπίζουν οι Πολίτες δεν λύνονται με αντιδράσεις και φωνές.

Υ.Γ Μεγάλε είναι εύκολο να θές να γίνεις Διάσημος αλλά είναι και πιο εύκολο να φύγεις εντελώς και από την Επικαιρότητα και να μην σε ξέρει κανένας. Γιαυτό όταν βγαίνετε σε συνεντεύξεις να ξέρετε και τους κανόνες που έχει η τηλεόραση.

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους

Δημήτρης Βακρατσάς
Δημοσιογράφος