Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

ΜΕ ΤΗ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ 14/11/2017

1 Την επόμενη Κυριακή θα πραγματοποιηθεί ο Δεύτερος Γύρος των Εκλογών στην Κεντροαριστερά ανάμεσα στην Φώφη Γεννηματά και το Νίκο Ανδρουλάκη. Πρώτη αναδείχτηκε η Φώφη Γεννηματά στις Εκλογικές Διαδικασίες σε Γρεβενά και Δεσκάτη. Μένει να δούμε τι ποσοστά θα έχουμε την επόμενη Κυριακή.
2 Αρκετά στελέχη του ΠΑΣΟΚ βρέθηκαν στις Κάλπες για να ψηφίσουν για το Νέο Αρχηγό της Κεντροαριστεράς. Το Παρών έδωσαν οι πρώην Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Κωνσταντινίδης, Θανάσης Χαντάβας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κώστας Καναβός, O Aντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Βαγγέλης Σημανδράκος και αλλά πολλά στελέχη από την Αυτοδιοίκηση ενώ αρκετές ήταν και οι απουσίες στελεχών που κάποτε ευνοήθηκαν από το ΠΑΣΟΚ.
3 Ξεκίνησε η Μάχη για τις Εκλογές στο Επιμελητήριο Γρεβενών. Οι Υποψήφιοι ακονίζουν τα μαχαίρια τους και ο κάθε Συνδυασμός ετοιμάζει την Αντεπίθεση του με διάφορες εκδηλώσεις ,πρωτοβουλίες αλλά και Συμμαχίες. Αυτό που πρέπει να βγει από τις Εκλογές πάνω από όλα να είναι κερδισμένος ο Έμπορος και ο Επιχειρηματίας των Γρεβενών και της Δεσκάτης.
4 Πολλούς προβλημάτισε η Αντίδραση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δημοτικού Συμβούλου της Μείζονος Αντιπολίτευσης Κώστα Μπουρέλλα, δεν μας έχει συνηθίσει να αντιδράει έτσι ο φίλος Κώστας αλλά κάποια στιγμή το έκανε αντιδρώντας έντονα για τον χειρισμό στο θέμα της ολοκλήρωσης των έργων στο γήπεδο. Ο Κώστας από τότε που εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος έχει αποδείξει ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τα Γρεβενά και τα Προβλήματα που απασχολούν την Περιοχή.
5 Ας Μιλήσουν κάποτε με ονόματα ποιοι είναι αυτοί που δεν θέλουν το Φυσικό Αέριο στα Γρεβενά. Το να παίζεις σταυρόλεξο πρέπει να ξέρεις και να το λύνεις και να δίνεις την Σωστή Απάντηση. Στην Πολιτική Μιλάμε με ονόματα και όχι με Αιχμές χωρίς Ουσία. Όλες οι Προσπάθειες πρέπει να είναι θετικές και να στηρίζονται από όλους για το καλό του Τόπου και η Τηλεθέρμανση αλλά και το Φυσικό Αέριο.
Και Επιτέλους ας σταματήσουν οι αντιπαραθέσεις και τα μεγάλα λόγια γιατί δεν οδηγούν την περιοχή σε αναπτυξιακή τροχιά.
6 Η Αντίστροφη Μέτρηση Άρχισε για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές. Οι Συναντήσεις και οι Επαφές Αυτοδιοικητικων του Πρώτου και του Δεύτερου Βαθμού ξεκίνησαν και περιμένουμε να δούμε που θα καταλήξουν οι συνεργασίες.
7 Πάντως σε μεγάλη Κινητικότητα Βρίσκονται για τις εκλογές ο Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης π.Δήμαρχος και Νομάρχης Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης ο οποίος έχει συνεχώς επαφές με φίλους και γνωστούς και ετοιμάζει και πολλές εκπλήξεις αφού κανείς δεν μπορεί να το αγνοήσει ότι αποτελεί από τους πιο ισχυρούς Αυτοδιοικητικούς αλλά και ανθρώπους του Ελληνικού Ποδοσφαίρου μέσα από το Δ.Σ ΤΗΣ ΕΠΟ.
Ο Δημοσθένης Κουπτσίδης το έχει πει ότι Αγαπάμε τα Γρεβενά και Μαζί Συνεχίζουμε.
8 Έκπληξη αποτελεί και Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Βαγγέλης Σημανδράκος ο οποίος σύμφωνα με τον Συνάδελφο Θεόφιλο Παπαδόπουλο όπως σχολίασε στο Δελτίο του West θα είναι Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας και ήδη συγκεντρώνει δίπλα πολλές πολιτικές Δυνάμεις. Περιμένουμε από τον Βαγγέλη Σημανδράκο τις επόμενες κινήσεις του οι οποίες θα έχουν μεγάλο πολιτικό ενδιαφέρον.

Δημήτρης Βακρατσάς
Δημοσιογράφος

Δείτε ακόμα