Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΜΕ ΤΗ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ 07/11/2017

1 –  Ένας χρόνος και έξι μήνες μας χωρίζουν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές και σιγά σιγά αρχίζουν να εμφανίζονται οι πιθανοί υποψήφιοι. Ο Συνάδελφος Θεόφιλος Παπαδόπουλος στο Δελτίο του West παρουσίασε τα ονόματα. Δείτε το σχετικό Βίντεο στο greveniotis.gr.

2 Σε μια ευχάριστη γιορτή για το Ποδόσφαιρο εξελίχθηκε ο Αγιασμός των Τμημάτων Υποδομών-Ακαδημιών της Ε.Π.Σ. Γρεβενών και της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου Α.Ο.Σειρήνας την οποία τίμησαν με την παρουσία τους ο Μητροπολίτης Γρεβενών Δαβίδ καθώς επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Βαγγέλης Σημανδράκος, ο περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Καναβός και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κατερίνα Πέτρου, Κώστας Μπουρέλλας, Βαϊος Κόραβος, Τάσος Τσιρίκας και Ισάακ Ισαακίδης. Τυχερός ο Πρόεδρος Της ΕΠΣ Γρεβενών και π.Δήμαρχος Δημοσθένης Κουπτσίδης ο οποίος στην Μεγάλη Προσπάθεια που κάνει και ως Μέλος του Δ.Σ ΤΗΣ ΕΠΟ και ως ΕΠΣ  για το Ποδόσφαιρο έχει Αρωγούς Φίλους και Τοπικούς Φορείς.

3 Στο Νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Επισκευαστών Αυτοκινήτων Ελλάδος εκλέχτηκε ο Θωμάς Δημητριάδης Βλάμης. Τα συγχαρητήρια μας στον φίλο Μάκη για την εκλογή του ο οποίος δείχνει καθημερινά με τις συνεχείς παρεμβάσεις του  την αγάπη του για τον τόπο που ζει και ως μέλος του Δ.Σ της ΔΕΥΑΓ αλλά και ως μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Γρεβενών. Να του ευχηθούμε όμως τώρα και καλό αγώνα αφού θα είναι ξανά Υποψήφιος για το Επιμελητήριο Γρεβενών με τον Συνδυασμό του Νύν Προέδρου Νίκου Ράμμου.

4 Με μεγάλο Ενδιαφέρον περιμένουμε να δούμε τα ποσοστά συμμετοχής στις Εκλογές τις Κεντροαριστεράς την Κυριακή 12 Νοεμβρίου  στο Νομό Γρεβενών. Και φυσικά ποιος θα κυριαρχήσει από τους Υποψήφιους Προέδρους.

Η εκλογική διαδικασία θα διαρκέσει από τις 8 π.μ. έως 8,00 μ.μ  ενώ τα εκλογικά κέντρα είναι δύο (2),  στα Γρεβενά στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Γρεβενών στον 3ο όροφο και στη  Δεσκάτη στην  αίθουσα  του Δημαρχείου.

5 Σε αναμμένα κάρβουνα κάθεται αυτοδιοικητικός της Περιοχής αφού μιλάει πολύ συνέχεια για τις επόμενες εκλογές αλλά μέχρι στιγμής όπου πηγαίνει βρίσκει πόρτες κλειστές. Πιστεύει σε άλλες συμμαχίες και επιδιώκει στήριξη αλλά δεν έχει καταλάβει ότι αν φύγεις από το Μαντρί σε τρώει ο Λύκος δάσκαλε.

6 Οι έμποροι των Γρεβενών βιώνουν δύσκολες στιγμές αυτό τόνισαν σε πρόσφατη συνέντευξη στην τηλεόραση του West ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Γρεβενών Νίκος Ράμμος και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιάννης Γιάτσιος τονίζοντας ότι πρέπει να στηριχθούν τα Γρεβενά από την Κυβέρνηση με κίνητρα και να μην χαθούν άλλες ευκαιρίες για την Περιοχή.

7 Στα Ιωάννινα βρέθηκε την προηγούμενη Τετάρτη ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Βαγγέλης Σημανδράκος για να συμμετέχει στην Ενημερωτική Εκδήλωση της Τράπεζας Πειραιώς για τους Αυτοδιοικητικούς. Την ίδια ώρα μιλούσε στα Ιωάννινα και ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στο 3Ο Προσυνέδριο της ΝΔ παρουσία αρκετών Στελέχων του Κόμματος από τη Δυτική Μακεδονία. Οι  πληροφορίες των Προηγούμενων Ημερών  έλεγαν ότι στο Προσυνέδριο παραβρέθηκε και ο κ.Σημανδράκος ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις και φιλίες με πολλά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας από τη Δυτική Μακεδονία και από την Αθήνα. Οι  Δικές μας Πληροφορίες λένε ότι ο κ.Σημανδράκος βρέθηκε με στελέχη της ΝΔ στην Εκδήλωση της Τράπεζας Πειραιώς αρά δεν βρέθηκε στο Προσυνέδριο της Αντιπολίτευσης.  Ο Βαγγέλης ετοιμάζεται από τι φαίνεται Δυναμικά και το καραβάνι τις Αλλαγής κάθε μέρα και Μεγαλώνει.

Δημήτρης Βακρατσάς

Δημοσιογράφος

Δείτε ακόμα