Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Κεντροαριστερά: Στην τελική ευθεία για τις εκλογές (γράφει ο Νίκος Τσιάτας)

Μπήκαμε στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 12ης Νοεμβρίου, για την εκλογή του αρχηγού του νέου φορέα της κεντροαριστεράς. Οι υποψήφιοι ανεβάζουν τους τόνους . Αντιπαράθεση για τις κοινοβουλευτικές ομάδες ΔΗΣΥ και Ποταμιού και η συμφωνία Γεννηματά- Θεοδωράκη.
Λογική η αντιπαράθεση σε μια εκλογική αναμέτρηση, καθώς η μάχη θα δοθεί για την 2η θέση, αφού η πρώτη θεωρείται δεδομένη .
Η 2η θέση είναι αυτή που θα καθορίσει και την πολιτική κατεύθυνση του νέου φορέα.
Η όλη διαδικασία θα μετατραπεί σε μία κόντρα μέσα στο ΠΑΣΟΚ, ή θα ανοίξει τον δρόμο για το νέο φορέα του χώρου , δίνοντάς του τόσο συμβολικό, όσο και ουσιαστικό περιεχόμενο. Σ΄αυτό βέβαια, θα δοθεί η λύση στο συνέδριο μας που θα ακολουθήσει, αν και το συνέδριο έπρεπε να προηγηθεί της εκλογικής διαδικασίας του αρχηγού.
Οι πολίτες που παρακολουθούν τις εξελίξεις και παραμένουν διστακτικοί και δύσπιστοι, περιμένουν από τους υποψηφίους πολλά περισσότερα, τόσο για το νέο κόμμα, όσο και για την χώρα.
Το κλειδί της επιτυχίας της διαδικασίας το κρατούν οι πολίτες, οι οποίοι πρέπει να ερθουν να ψηφίσουν.
Τα κόμματα είναι σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι, ή θα μείνουν κολλημένα στό παρελθόν ή θα αναζητήσουν νέους δρόμους για το μέλλον.