Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ME TH MATIA TOY ΔΗΜΗΤΡΗ 24/10/2017

1 Σκληραίνει η Κόντρα Ζεμπιλάδου με Καρυπίδη. Σε ανακοίνωση της η κ. Ζεμπιλιάδου τονίζει ότι ο κ. Καρυπίδης θα… σώσει το περιβάλλον, αφού έχασε έτοιμα ενταγμένα έργα 36 εκ €!. Σε απάντηση ο κ.Καρυπίδης σχετικά με το έργο του Σουλού αναφέρεται για όσους συνεχίζουν να έχουν επιλεκτική μνήμη… για να θυμηθούν οι παλιοί και να γνωρίζουν οι νέοι. Πάντως από τι φαίνεται μπαίνουμε σε σκληρή σιγά – σιγά προεκλογική Περίοδο.

2 Στα Γρεβενά θα βρεθούν την Τετάρτη το απόγευμα στελέχη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης που Στηρίζουν την Φώφη Γεννηματά για την Ηγεσία της Κεντροαριστεράς. O Πρώην Βουλευτής και Υπουργός Άγγελος Τόλκας και ο Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Γιώργος Αρβανιτίδης. Πάντως ένα από τα Δυνατά Στελέχη του ΠΑΣΟΚ που Στηρίζουν την Φώφη για την Προεδρία της Κεντροαριστεράς στα Γρεβενά είναι ο Γιάννης Νούσιας και μας το αποδεικνύει καθημερινά με τις φωτογραφίες που ανεβάζει στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

3 Mε Σημαντικές Γνώσεις και Εμπειρίες επέστρεψε από την Ισλανδία η αποστολή από τη Δυτική Μακεδονία και τα Γρεβενά που βρέθηκε εκεί με Επικεφαλής τον Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών Βαγγέλη Σημανδράκο, το Δήμαρχο Γρεβενών και άλλους Φορείς. Θα περιμένουμε τις επόμενες ημέρες κάποια συνέντευξη Τύπου από την Πλευρά του κ. Σημανδράκου για να μας παρουσιάσει όλες τις εξελίξεις από την Επίσκεψη στην Ισλανδία. ΑΑΑ και Προσοχή όταν Ταξιδεύετε μπορεί να σας φέρουν τις βαλίτσες σας αφου  επιστρέψετε από το ταξίδι συνέβη και αυτό.

4 Με ιδιαίτερη Λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε και στα Γρεβενά ο Εορτασμός της μνήμης του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Αγίου Αρτεμίου, προστάτη του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας. Να Σημειωθεί ότι είναι Μεγάλες οι Επιτυχίες της Ελληνικής Αστυνομίας στην Περιοχή καθημερινά και γι αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στο Προσωπικό και στο Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεόδωρο Κεραμά.

5 Με Μεγάλη Επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Σχολή Δόκιμων Αστυφυλάκων Γρεβενών η οποία πλέον δεν λειτουργεί, η Συνάντηση της Εκπαιδευτικής Τάξης 1997 -1999. Στην Συνάντηση παραβρέθηκαν ο Αντιστράτηγος ε.α και Πρώην Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας Βάϊος Χονδρός και ο Υποστράτηγος ε.α και Πρώην Αστυνομικός Διευθυντής Γρεβενών Κωνσταντίνος Νταλέτσος που άφησαν την σφραγίδα τους στην σχολή όταν λειτουργούσε αλλά και σε τεράστιες Αστυνομικές επιτυχίες στην Περιοχή των Γρεβενών.

 6 Εκτός ΝΔ όποιος πρώην βουλευτής διεκδικήσει αναδρομικά τόνισε ο Πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης. Πάντως θέλει ιδιαίτερη προσοχή γιατί ο Πρόεδρος δεν αστειεύεται και ας προσέχουν οι επίδοξοι Πολιτευτές και όταν βγάζουν ανακοινώσεις για διάφορα θέματα θέλοντας να δείξουν ότι συμμετέχουν στην Κοινωνική Ζωή της περιοχής τους. Προσοχή γιατί ο Πρόεδρος τα Βλέπει όλα.

7 Η αιμοδοσία είναι μια πράξη αγάπης και ανθρωπιάς και ταυτόχρονα μια πρόνοια για το άγνωστο μέλλον. Με μεγάλη συμμετοχή πολιτών, πραγματοποιήθηκε η Αιμοδοσία από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Γρεβενών «Δώρο Ζωής», σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών στην κεντρική πλατεία όπου βρέθηκε η κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Συλλόγου.

8 Στα Γρεβενά θα βρεθεί την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου ανήμερα της Εορτής του Αγίου Δημητρίου η Φλόγα των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων. Η Φλόγα θα ανάψει το βωμό στην πλατεία Αιμιλιανού και θα ακολουθήσει επίσημη τελετή με ανάκρουση του Ολυμπιακού ύμνου, των Εθνικών ύμνων της Νότιας Κορέας και της Ελλάδας και έπαρση σημαιών.

9 Διήμερη απεργία σε όλα τα μέσα κήρυξε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης από την Τρίτη 24 Οκτωβρίου (από τις 06.00) και θα λήξει στις 06.00 της Πέμπτης 26 Οκτωβρίου σε συντονισμό με την ΕΣΗΕΑ και τις άλλες Ενώσεις της χώρας, διαμαρτυρόμενο για το αδιέξοδο στο οποίο κυβέρνηση και εργοδότες οδηγούν τον ΕΔΟΕΑΠ. Καλό Διήμερο σε όλους τους Συναδέλφους. Θα είμαστε και πάλι μαζί με πολύ ενημέρωση από την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου.

Δημήτρης Βακρατσάς Δημοσιογράφος