Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Mε τη Ματιά του Δημήτρη 06/10 2017

1 Εύκολα τα λόγια, αλλά πρέπει να ξεκινήσουμε από την αρχή ώστε να αναπτυχθεί σωστά ο Νομός Γρεβενών επισήμανε ο Γνωστός Δικηγόρος Ανδρέας Πάτσης στην Ημερίδα που έγινε από τους Ενεργούς Πολίτες στην Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών προβληματίζοντας θετικά πολλούς από τους φορείς. Το ζητούμενο να ξεκινήσει η ανάπτυξη και τα Γρεβενά να προχωρήσουν μπροστά.
2 Η τροχαία Κοζάνης είναι η μόνη πανελλαδικά που μείωσε κατά 40% τον αριθμό των τροχαίων της ατυχημάτων. Αξίζουν Συγχαρητήρια στον Αστυνομικό Υποδιευθυντή Διοικητή της Τροχαίας Κοζάνης Σπύρο Διόγκαρη για τη μεγάλη Προσπάθεια που καταβάλει τα τελευταία χρόνια στον Τομέα της Οδικής Ασφάλειας με Ενημερωτικές Δράσεις και Σημαντικές Παρεμβάσεις.
3 Εύκολες οι Δηλώσεις και το να γράφεις ότι θέλεις στο Facebook αλλά μέχρι να πάρεις απόφαση να πραγματοποιήσεις την απόφαση σου οριστικά θέλει μαγκιά και δύναμη ψυχής. Γι αυτό ορισμένοι όταν θέλετε να φύγετε από κάπου και να ξαναεπιστρέψετε μην ξεχνάτε ότι χρειάζεται και αξιοπρέπεια. Τώρα όποιος κατάλαβε – κατάλαβε.
4 Την Τιμητική της έχει η Δεσκάτη το Σάββατο 07 Οκτωβρίου όπου θα πραγματοποιηθούν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την 105η επέτειο της μάχης – απελευθέρωσης της Δεσκάτης από τον τούρκικο ζυγό. Ο Δήμος και ο Δήμαρχος Δημήτρης Καραστέργιος, έχουν φροντίσει για όλες τις εκδηλώσεις.
5 Είδος πολυτελείας θα είναι και για τα Νοικοκυριά στα Γρεβενά το Πετρέλαιο Θέρμανσης αφού όπως λένε θα αυξηθεί στο 1 Ευρώ το λίτρο ενώ οι δικαιούχοι του επιδόματος θα μειωθούν αισθητά. Πώς θα αντέξουν και φέτος οι κάτοικοι στη Δυτική Μακεδονία και ειδικά στα Γρεβενά με την αυξημένη Τιμή του Πετρελαίου. Ο Πρόεδρος του Σωματείου Βενζινοπωλών Γρεβενών Γιάννης Παπαζήσης πολλές φορές έχει αντιδράσει και στο Υπουργείο και στην Ομοσπονδία για την Αυξημένη Τιμή αλλά φίλε Γιάννη τη Δυτική Μακεδονία δεν την ακούνε.
6 Στην Γλυφάδα συνεδρίασε η Επιτροπή Πολιτικής Προστασίας της Κεντρικής Ενωσης Δήμων Ελλάδας παρουσία του Προέδρου της ΚΕΔΕ Γιώργου Πατούλη και του Αντιπρόεδρου της Επιτροπής π.Δημάρχου Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη. Στην Επιτροπή συμμετέχει και ο Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανιδης. Κουπτσίδης και Ζαμανίδης βλέπουν με θετικό μάτι το επόμενο διάστημα να πραγματοποιηθεί η Συνεδρίαση της Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ στη Δυτική Μακεδονία η οποία θα συγκεντρώσει Αυτοδιοικητικούς από όλη την Ελλάδα. Περιμένουμε!!!

Δημήτρης Βακρατσάς