Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Mε τη Ματιά του Δημήτρη 02/10/2017

1 Με τον Υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη συναντήθηκαν οι  Χωρικοί Αντιπεριφερειαρχες στην Αθήνα στο πλαίσιο του διαλόγου για την Αναθεώρηση του Καλλικράτη. Παρόν στην Συνάντηση και ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Βαγγέλης  Σημανδράκος όπου είχε τη Δυνατότητα να θέσει μια σειρά ζητημάτων στον Υπουργό που αφορούν τα Γρεβενά και τη Δυτική Μακεδονία αλλά και να καταθέσει και τις Προτάσεις και απόψεις του για την Σωστή Λειτουργία της Αυτοδιοίκησης.

2 Στα Γρεβενά βρέθηκε ο Πρώην Υπουργός, Βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Υποψήφιος Πρόεδρος της Κεντροαριστεράς  Γιάννης Μανιάτης, οπου συναντήθηκε με Παραγωγικούς και Αυτοδιοικητικούς Φορείς της Περιοχής αλλά και με το Προεδρείο της ΕΑΣ Γρεβενών.» Κουίζ… πάντως κάποιοι Σύντροφοι του Υπουργού απέφυγαν να τον Συναντήσουν. Πώς αλλάζουν οι καιροί όταν ήταν Υπουργός δεν ξεκολλούσαν από δίπλα του.

3 Νομός Γρεβενών, μια μεγάλη και διαρκή αναπτυξιακή πρόκληση» ήταν το θέμα της Ημερίδας που διοργάνωσαν οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΥΡΣΙΝΑΣ μια Ημερίδα που κατάφερε να φέρει στο ίδιο Τραπέζι πολλούς φορείς της περιοχής και να ανταλλάξουν απόψεις αλλά και να διαφωνήσουν και σε σημαντικά ζητήματα που αφορούν την περιοχή των Γρεβενών. Το Παρόν στην Ημερίδα έδωσαν ο Αντιπεριφερειάρχής Γρεβενών Βαγγέλης Σημανδράκος, ο Βουλευτής Χρήστος Μπγιάλας, ο Δήμαρχος Δεσκάτης Δημήτρης Καραστέργιος,ο Περιφερειακός Σύμβουλος και Πρώην Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καναβός,ο Περιφερειακός Σύμβουλος ΓρήγόρηςΓιαννόπουλός, οι Πρώην Βουλευτές Τιμολέων Κοψαχείλης και Κυριάκος Ταταρίδης καθώς και ο Γνωστός Δικηγόρος Ανδρέας Πάτσης. Αδικαιολόγητες και οι απουσίες Φορέων από την ημερίδα  Τώρα ποιοι έλειπαν.. ξέρουν όσοι βρέθηκαν στην Ημερίδα.

4 Με κάθε τιμή που αρμόζει στον εθνοϊερομάρτυρα Μητροπολίτη Γρεβενών Αιμιλιανό, στον διάκονό του Δημήτριο και στον αγωγιάτη τους Αθανάσιο, που βασανίστηκαν και σφαγιάσθηκαν για την πίστη τους στον Χριστό και την ελευθερία της πατρίδας μας, πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις μνήμης τους. Τον Σεβασμό μας και την Αγάπη μας στον Μητροπολίτη Γρεβενών Δαβίδ για όλες του τις Προσπάθειες.

5 Στα Γρεβενά βρέθηκε με αφορμή τις εκδηλώσεις Τιμής και Μνήμης στον Μητροπολίτη Γρεβενών Αιμιλιανό, ο Γρεβενιώτης Βουλευτής Θεσσαλονίκης και Πρώην Υπουργός της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Γκιουλέκας. O κ.Γκιουλέκας επανέλαβε για μια ακόμη φορά ότι η Νέα Δημοκρατία είναι σε ετοιμότητα και  θα κερδίσει τις εκλογές όποτε και αν γίνουν. Πάντως δεν ήρθε μόνο για τις εκδηλώσεις αλλά συνάντησε και φίλους απολαμβάνοντας τον καφέ του με κυρίαρχο θέμα τις πολιτικές εξελίξεις. Tώρα ποίοι απόλαυσαν τον καφέ και τι συζήτησαν με τον Πρώην Υπουργό « το Γνωρίζει η Στήλη «.

6 Στα Γρεβενά βρέθηκε και ο Πρώην Βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας και Δήμαρχος Μιχάλης Ταμήλος όπου παραβρέθηκε στην Ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών με Θέμα “Ποτάμια συστήματα στο σύγχρονο αστικό περιβάλλον”. Ο Μιχάλης Ταμήλος είναι φίλος των Γρεβενών αφού πολλές φορές βρέθηκε σε διάφορες εκδηλώσεις στον Ορεινό Όγκο των Γρεβενών.

7 Τρέχουν και δεν φτάνουν οι φιλόδοξοι πολιτευτές στα Γρεβενά δίνοντας το παρόν σε διάφορες εκδηλώσεις της περιοχής. Μου κάνει πάντως ιδιαίτερη εντύπωση ότι κάποιοι κοιτάνε τους άλλους με μισό μάτι άμα καθίσουν με συγκεκριμένους πολίτες σε διάφορες εκδηλώσεις. Μη βγάζετε ακόμη τα μαχαίρια, δεν προκήρυξε εκλογές ο Τσίπρας ακόμα.

8 Κουίζ…. Σε Ποιον του Λείπει το Κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών και θέλει να επιστρέψει το 2019 αλλά με άλλον Επικεφαλής…. Αλλά λογαριάζει χωρίς τον Ξενοδόχο. Σύντομα θα σας το αποκαλύψουμε.

9 Οι Μνηστήρες πολλοί « η Θέση 1»

Κρίμα που άρχισαν από τόσο νωρίς να χάνονται οι συμμαχίες, άλλωστε όλοι θέλουν την ίδια θέση αλλά μας χωρίζουν δυο χρόνια μέχρι το 2019 ας μην το ξεχνάνε.

 

Καλή Εβδομάδα και Καλό Μήνα σε όλους!!!

 

Δημήτρης Βακρατσάς