Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Με τη Ματιά του Δημήτρη (28/09/2017)

28/09/2017 Γράφει ο Δημήτρης Βακρατσάς

1 Νέους Εντεταλμένους Συμβούλους όρισε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας από την Καστοριά τη Φλώρινα και την Κοζάνη. Από τα Γρεβενά όμως δεν ορίστηκε κανένας, αν και θα έπρεπε γιατί και εδώ έχει τρείς Περιφερειακούς Σύμβουλους  και μπορούσε να ορίσει έναν απ τους κ. Καναβό, Θεοδώρου και Γιαννόπουλο.  Ο  κ.Καρυπίδης ίσως την τελευταία περίοδο πριν τις εκλογές να αποφασίσει νέες αλλαγές .  Άλλωστε θα έχει όπως φαίνεται δυνατό αντίπαλο. Σύμφωνα με την Νέα Απόφαση της Περιφέρειας «Κάθε προηγούμενη απόφαση, σχετικά με το εν λόγω θέμα, καταργείται.

 2 Δεν αφήνει τίποτα να πάει χαμένο. Τρέχει, διεκδικεί και κερδίζει όλο και περισσότερα για το Δήμο του. Ο Δήμαρχος Δεσκάτης Δημήτρης Καραστέργιος αισθάνεται δικαιωμένος από τα σημαντικά Έργα που έχουν εγκριθεί για το Δήμο του και συνεχίζει. Η ύδρευση της Δεσκάτης ήταν το μεγάλο στοίχημα και όπως φάνηκε και από την παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών Βαγγέλη Σημανδράκου στη Δεσκάτη το πέτυχε.

3 Δεν αφήνει Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας κάθε Τρίτη και είναι παρόν. Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γρεβενών Γιάννης Γιάτσιος μέλος της Οικονομικής Επιτροπής παρακολουθεί από κοντά τις Εξελίξεις για τα οικονομικά της Περιφέρειας και όπου χρειάζεται ψηφίζει και θετικά σε αποφάσεις που έχουν να κάνουν για το καλό της Περιοχής του αλλά και όπου χρειάζεται ασκεί αντιπολίτευση σε αποφάσεις που διαφωνεί.

4 Είναι δραστήριος και δυναμικός ο πρόεδρος του ΜΟΓ  Γιάννης Σιούλης ο γνωστός Νούλης και κάνει τα πάντα για να προβάλει τα ωραία Γρεβενά με τις δράσεις του Μοτοσυκλετιστικού Ομίλου Γρεβενών και της ΜΟΤΟΕ. Γι αυτο δεν ξεχνάμε Περιφερειακό Πρωτάθλημα Scramble την Κυριακή 01 Οκτωβρίου στα Πατώματα Γρεβενών.

5 Συγχαρητήρια στους διοργανωτές για το επιτυχημένο Τουρνουά Εργαζομένων ΟΤΕ Μακεδονίας – Θράκης,  μια διοργάνωση που κέρδισε τις εντυπώσεις και έφερε αρκετούς επισκέπτες στην Πόλη των Γρεβενών.

 6 Ακόμα περιμένουμε να αντιδράσουν οι φορείς για τα Διόδια. Να θυμίσουμε ότι Περιφέρεια Ηπείρου και Φορείς της Θράκης και Δήμοι έχουν προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά των αποφάσεων. Επιτέλους πάρτε αποφάσεις εδώ στη Δυτική Μακεδονία και αγωνιστείτε για τους πολίτες της Περιφέρειας με τη μεγαλύτερη ανεργία. Δεν αντέχουμε αλλά βάρη. Κλείνοντας θα ήθελα να Υπενθυμίσω σε Κάποιους την ρήση του Ευάγγελου Αβέρωφ «όποιος φύγει από το μαντρί, τον τρώει ο λύκος». Γι αυτό Κωστάκη πρόσεχε όποιος φύγει δεν ξαναγυρνάει πάει σπίτι του και μπαίνει στο χρονοντούλαπο.