Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Και κάτι διαφορετικό…… Ο σύλλογος φίλων του ΠΑΟΚ Γρεβενών

(Κουράγιο φίλοι μου ο ΠΑΟΚ θα γίνει και πάλι ΜΕΓΑΛΟΣ)

Δέχθηκα την πρόσκληση από τους νεολαίους φιλάθλους του ΠΑΟΚ στα Γρεβενά και είμαι πλέον μέλος του νεοσύστατου Σωματίου τους.
Ένιωσα μια αίσθηση φρεσκάδας, μια αίσθηση διαφορετική σε ένα περιβάλλον από το οποίο χρόνια πολλά τώρα είχα αποκοπεί. Γύρισα πίσω στα φοιτητικά μου χρόνια και ένιωσα και πάλι νέος, όπως όταν τη δεκαετία του 1970 πηγαίναμε στους αγώνες του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Η συγκίνηση για τα όμορφα χρόνια της φοιτητικής μου ζωής με έκανε να νιώσω ευχάριστα γυρνώντας τον χρόνο πίσω. Είμαι πλέον, μαζί με την Νεολαία της πόλης μας και θα είμαι μαζί τους γιατί θέλω να παραμείνω ένα μεγάλο παιδί.
Θέλω όμως να τους δώσω και μια άλλη εκδοχή της ιδιότητας του φιλάθλου, αυτής της υγιούς άμιλλας και υποστήριξης της αγαπημένης μας ομάδας του ΠΑΟΚ με την ευγενή φίλαθλη ιδιότητα των νέων ανθρώπων που έχουν ταυτόχρονα ιδανικά και υψηλούς κοινωνικούς στόχους. Θα πρέπει να αποβάλλουν τον φανατισμό του τυφλού οπαδού που πολλές φορές οδηγεί σε ακρότητες όπως αυτά τα επεισόδια στον Βόλο όπου και την φίλαθλη ιδιότητα ακυρώνουν και την αγαπημένη τους ομάδα κάνουν κακό.
Οι νέοι φίλοι του ΠΑΟΚ των Γρεβενών θα αναπτύξουν και ποικίλες κοινωνικές δραστηριότητας ώστε να πιστοποιήσουν ταυτόχρονα μια παρουσία ανωτερότητας, στην υπηρέτηση και άλλων τοπικών δράσεων και πρωτοβουλιών. Θα αναδείξουν έναν χαρακτήρα στις πρωτοβουλίες τους που ξεπερνά τα στενά φίλαθλα όρια και αγγίζει και άλλα σοβαρά τοπικά θέματα που οδηγούν στην κοινωνική τους καταξίωση ως η αυριανή ελπιδοφόρα νέα γενιά.
Κοντά στην νεολαία της πόλης μας και ο νέος Πρόεδρος του ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης, που είναι ο σύγχρονος ευεργέτης της χώρας με τεράστιας αξίας επενδύσεις που σχεδίασε και εκτελεί, κατευθύνει και τον ΠΑΟΚ σε μια νέα εποχή, όπου εμπνέει τους νέους να πάρουν πρωτοβουλίες και να ασχοληθούν όχι μόνο με την φίλαθλη ιδιότητα του μέλους της ομάδας αλλά και με πολύπλευρες άλλες δράσεις που τους καταξιώνουν και σαν άνεμος δροσερός τους κατευθύνει ενθαρρυντικά προς το μέλλον.

Μετά τιμής
Κυριάκος Ταταρίδης
Αρχιτέκτων Μηχανικός
Πρώην Βουλευτής Ν. Γρεβενών