Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΡΑΞΗ 2η

Όσο ανεξήγητο και ακατανόητο παρουσιάζεται ένα γεγονός τόσο βαθύτερα είναι τα αίτια που εμπλέκονται με αυτό και διαμορφώνουν την τελική του εικόνα.
Στο πρόσφατο άρθρο μου για την προσωπικότητα του κ. Ιβάν Σαββίδη και την ευεργετικό του ρόλο στον χώρο της Βόρειας Ελλάδας με τις επενδυτικές του πρωτοβουλίες που έχει ήδη αναπτύξει και όχι μόνο, εστίασα την περιγραφή μου σε πράγματα και γεγονότα που ο ομογενής μας επιχειρηματίας κάνοντας εισαγωγή κεφαλαίων παρουσιάζεται σήμερα, ως θεόσταλτος επενδυτής κόντρα στην εθνοκτόνα πολιτική άτακτης φυγής κεφαλαίων και επιχειρήσεων που αποδυναμώνουν καθημερινά, την εθνική μας οικονομία. Και ενώ, θα έπρεπε η πολιτεία, οι θεσμικοί και πολιτικοί παράγοντες καθώς και οικονομικοί και πολιτικοί φορείς να εξυμνούν τον μεγάλο αυτόν Έλληνα επιχειρηματία αντιμετωπίζουμε καθημερινά, διαρκή εκτροπή άθλιων συμπεριφορών και αντιδράσεων που, δυστυχώς, ξεγυμνώνουν το σάπιο που κρύβει αυτός ο τόπος, όπου, ηγούνται της χώρας πρόσωπα που δεν έχουν να επιδείξουν τον ελάχιστο εθνικό και πατριωτικό χαρακτήρα.
Μετά την απαράδεκτη αντίδραση στην πρόταση Νόμου της Κυβέρνησης για την ΣΕΚΑΠ από τον κ. Μητσοτάκη που προαλείφεται σαν ο νέος σωτήρας της χώρας, στον κατάλογο των πολέμιων του φαινομένου Σαββίδη δυστυχώς, προστίθενται όλο και περισσότεροι τύποι διαφόρων αποκλίσεων αλλά με κοινό παρανομαστή που δείχνει πόσο βαθειά νοσεί αυτός ο τόπος. Κοντά σε αυτούς και ο δικός μας κ. Λοβέρδος και όποιος άλλος όψιμος επικριτής μπορεί να εμφανιστεί στη συνέχεια, στον ίδιο ολισθηρό δρόμο που άνοιξε ο κ. Μητσοτάκης, αλλά θα πρέπει να ξέρουν πως το προοδευτικό και πατριωτικό ΠΑ.ΣΟ.Κ. δεν μπορεί να τους φιλοξενεί όταν με τέτοιες πολιτικές αντιδράσεις αμαυρώνουν την εικόνα του κινήματός μας που προσπαθεί να «αναρρώσει» μετά την καταστροφική περιπέτεια που πέρασε όταν πρωτοκλασάτα στελέχη μας εξέθεσαν βάναυσα στην συνείδηση του ελληνικού λαού με συμπεριφορές ακραίας ηθικής εκτροπής.
Έτσι, σε αυτή τη φάση θα στείλω ένα μήνυμα και ιδιαίτερα, στον δικό μου πολιτικό χώρο πως εξαιτίας αυτών των πολιτικών συμπεριφορών και κινήτρων κατρακυλήσαμε σε μηδαμινά πολιτικά ποσοστά. Ελπίζω αυτό το θλιβερό φαινόμενο που καταγράφτηκε τον τελευταίο καιρό με θύμα τον Έλληνα ομογενή επενδυτή να μην έχει συνέχεια.

Μετά τιμής,
Κυριάκος Ταταρίδης
Αρχιτέκτων Μηχανικός
Πρώην Βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ν. Γρεβενών