Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Έτσι ευτελίζεται ο Δήμος και το Δημοτικό Συμβούλιο Γρεβενών.

*Του Γιάννη Κ. Παπαδόπουλου-Δημοτικού Συμβούλου

Η προχθεσινή απρόκλητη υβριστική επίθεση, κατά την ώρα της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, δεν αφορούσε μόνον πρόσωπα, αλλά στόχευε κυρίως την λειτουργία και τον ίδιο τον θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών.
Όταν σε παρόμοιες περιπτώσεις οι θεσμικοί φορείς δεν καταγγέλλουν δημοσίως, και την ίδια στιγμή, αυτές τις παρακρατικές ενέργειες και όταν ο δημόσιος θεσμικός και επίσημος λόγος, δεν ακούγεται στην τοπική κοινωνία, τότε αυτός αντικαθίσταται από τις φήμες.
Έτσι, οι φήμες είναι δύσκολο να αντιμετωπιστούν εκ των υστέρων, γιατί είναι εκ των πραγμάτων δύσκολο να απαντηθούν.
Όπως :
Κάποιος ή κάποιοι χρησιμοποίησαν τον υβριστή για συγκεκριμένους λόγους…
Κάποιος ή κάποιοι ενθάρρυναν τον υβριστή να προβεί σ΄αυτήν την ενέργεια…
Κάποιος ή κάποιοι υποκίνησαν τον υβριστή να προβεί σ΄αυτή την πράξη…
Κάποιος ή κάποιοι αδιαφορούν για τη θεσμική λειτουργία του κυρίαρχου αυτού Οργάνου και σιωπούν, έως και σήμερα, στέλνοντας αρνητικά μηνύματα «αφωνίας» στην Τοπική Κοινωνία.
Δυστυχώς αυτές οι «φήμες» κυριαρχούν σήμερα, όχι μόνον στο Δήμο ή στην Περιφέρεια αλλά και πέραν αυτών των γεωγραφικών ορίων…
Ακριβώς γιατί, όπως είπαμε, όταν δεν υπάρχει ξεκάθαρος θεσμικός δημόσιος λόγος για τέτοια «παρόμοια γεγονότα» τότε ευδοκιμούν οι φήμες οι οποίες τελικώς ευτελίζουν, διασύρουν και απαξιώνουν το πρώτο και κυρίαρχο Σώμα του Δήμου, το Δημοτικό Συμβούλιο.

Υ.Γ. (1) : Ακριβώς, μετά την υβριστική επίθεση, ο Χ. Μίμης επισκέφθηκε τον κ. Γ. Δασταμάνη για πέντε λεπτά στο γραφείο του ενώ είχε και μια πεντάλεπτη συζήτηση και με τον κ. Χ. Πέτρου.
Υ.Γ. (2) : Οι φήμες και πάλι αναφέρουν ένα μέρος αυτών των «διαλόγων». Εμείς δεν τις πιστεύουμε έως ότου αυτές τυχαίως… «διασταυρωθούν»