Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΔΗΛΩΣΗ της Βασιλείου Πηνελόπης για ΦΕΚ 240

Την ίδια ώρα που τα πρωτοσέλιδα ασχολούνται με στικάκια και τη βίλα Αμαλίας, οι συγκυβερνήτες δίνουν το τελειωτικό χτύπημα στην ήδη εξαθλιωμένη πατρίδα μας. Με τη διαδικασία κατεπείγοντος, που δεν προβλέπεται από το Σύνταγμα, φέρνουν στη Βουλή το ΦΕΚ 240, το οποίο σας υπενθυμίζω ότι περιέχει τροποποιήσεις των όρων προηγούμενων δανειακών συμβάσεων.

Έτσι, προσπαθούν να κλείσουν τις εκκρεμότητες των προηγούμενων συμβάσεων μιας και είναι ανυπόγραφες,  δηλαδή άκυρες στην ουσία. Το σπουδαιότερο από όλα όμως είναι ότι, ενεργοποιούν  τη συμφωνία των μνημονίων 1 και 2 με την οποία το δικαιούχο κράτος (δηλαδή η Ελλάδα), η Τράπεζα της Ελλάδος καθώς και το ταμείο χρηματοπιστωτικής σταθερότητας, παραιτούνται ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ και ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ, από κάθε δικαίωμα ασυλίας, έναντι των δανειστών!

Όλοι γνωρίζουμε πως το χρέος δεν είναι βιώσιμο. Επομένως η αδυναμία αποπληρωμής είναι αναπόφευκτη και έτσι ουσιαστικά δίνεται η δυνατότητα στους δανειστές να αρπάξουν κάθε δημόσια περιουσία, χωρίς να λάβουν υπόψη αποφάσεις ελληνικής δικαιοσύνης και δικαστηρίων. Σκεφτείτε τι μπορεί να περιλαμβάνεται στη δημόσια περιουσία: ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΝΕΡΟ, λιμένες, αεροδρόμια, αυτοκινητόδρομοι, ορυκτός πλούτος, καθώς και ότι έχει απομείνει από τα αποθέματα χρυσού της χώρας. 

Θέτουν άμεσα σε κίνδυνο  δηλαδή, την ασφάλεια της χώρας και το μέλλον των παιδιών μας. Καταπατούν το Σύνταγμα απροκάλυπτα και κατ’εξακολούθηση, υποκύπτοντας τυφλά στις απαιτήσεις των δανειστών. Δωρίζουν  τα πάντα τυλιγμένα σε μια κόλλα χαρτί μέσα σε 3 μέρες…

Ο κύριος βουλευτής Γρεβενών ερωτάται αν θα συμπράξει στην παράδοση της εθνικής κυριαρχίας της πατρίδας μας. Όταν ζητούσε την εμπιστοσύνη και την ψήφο του ελληνικού λαού, είπε πως θα υπογράψει το ξεπούλημα της χώρας; Ευκαιρία να αποδείξει αν αξίζει την τιμή που του έκαναν οι ψηφοφόροι του.

Εμείς θα τους αφήσουμε; Θα υποκριθούμε πώς δεν ξέραμε; Το πιο επικίνδυνο για τη Δημοκρατία είναι να αποδεχόμαστε την κατάλυση του Συντάγματος. Σας θυμίζω το άρθρο 120 του Συντάγματος : Το άρθρο 120 παρ. 4 του Συντάγματος επιτάσσει το εξής: «H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

 

Και θα μου πείτε πού βλέπεις τη βία; Μα αν δεν είναι βία να σε υποχρεώνουν να κρυώνεις το χειμώνα εσύ και τα παιδιά σου, τότε τι είναι;

Αν δεν είναι βία, να σε σπρώχνουν στο γκρεμό της φτώχειας και της ανεργίας τότε τι είναι;

Αν δεν είναι βία, να σου ορίζουν να ζεις χωρίς αξιοπρέπεια περιμένοντας μια θέση στο συσσίτιο του Δήμου, τότε τι είναι;

Αν δεν είναι βία να σου υποδεικνύουν τη μετανάστευση  σαν μοναδική λύση, τότε τι είναι;

Ο χρόνος μας τελείωσε. Αύριο παραδίδονται ΟΛΑ. Οι Έλληνες, ποτέ όμως στην Ιστορία μας δεν παραδοθήκαμε αμαχητί σε κανέναν εχθρό και ας μην το επιτρέψουμε τώρα. Η πατρίδα μας λέγεται Ελλάδα και ανήκει σε Έλληνες και έτσι θέλουμε να παραμείνει. Όσο κι αν το επιθυμούν κάποιοι δεν θα μετατραπεί σε γερμανική αποικία. Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε και οφείλουμε να τους σταματήσουμε.

Θα βρεθούμε στους δρόμους…εκεί γράφεται η Ιστορία. Αλλιώς θα μας καταγράψει ως συνυπεύθυνους  απόντες.

 

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Πολιτεύτρια Ανεξάρτητων Ελλήνων

Μέλος του τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων