Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΑΓΑΘΩΝ … ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ

Είμαστε υπέρ της ελεύθερης διακίνησης υπηρεσιών και αγαθών ανάμεσα στα κράτη ΑΛΛΑ ως Αριστερά ανανεωτική ριζοσπαστική με κοινωνικό πρόσωπο που να βάζει τους ανθρώπους πάνω από τα κέρδη, θα πρέπει να διαλογίζεται και να προβλέπει ώστε να βάζει όρους όπως: Να μην υπάρχει μεγάλη διαφορά του βιοτικού επιπέδου ανάμεσα στα κράτη, γιατί αλλιώς την πατήσαμε όπως και έγινε ………………. πως να ανταγωνιστής το αγροτικά προϊόντα που έρχονται από αυτά τα κράτη με τιμές είκοσι τις εκατό κάτω από τις δικές μας τιμές.

Το ποιοι κερδίζουν από αυτήν την πολιτική είναι γνωστό. Κερδίζουν αυτοί που βλέπουν πάντα πρώτοι την διαφορά τιμών στα προϊόντα ή τις υπηρεσίες και επενδύουν αυξάνοντας τα κέρδη τους …… δηλαδή το κεφάλαιο ή αν θέλετε πείτε τους και τραπεζίτες ή ότι άλλο θέλετε.
Έτσι το κεφάλαιο εξουσιάζει την εκτελεστική εξουσία ……. που κάνει πολιτική ψηφίζοντας νόμους, συνθήκες και μέτρα που ευνοούν το μεγάλο κεφάλαιο.
Έτσι το κεφάλαιο ελέγχει απόλυτα τους πολιτικούς στα μεγάλα κράτη …. Φαντάσου στην Ελλάδα.
Έτσι δεν υπάρχει πολιτική βούληση εναντίων του κεφαλαίου – τραπεζιτών – …. ..διότι οι πολιτικοί και οι τραπεζίτες είναι ομοτράπεζοι.
Να γιατί στην Ελλάδα έσωσαν τις τράπεζες με τα λεφτά του Ελληνικού λαού και όχι τον λαό. Γιατί οι τράπεζες είναι το καλύτερο εργαλείο για να κάνει πολιτική το κεφάλαιο.

ΣΟΦΟΚΛΗΣ Γ ΕΤΑΙΡΙΔΗΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ