Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Η σωτηρία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και η δημιουργία των Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης

Ο μόνος τρόπος για να ορθοποδήσει η Αμερικάνικη οικονομία, είναι η δημιουργία μιας πανίσχυρης οικονομικά Ευρωπαϊκής Ένωσης η οποία είτε θα απορροφήσει την Αμερικανική κοινωνία στην Ευρώπη ή η Αμερική θα πρέπει να βρει έναν τρόπο να σταθεί όρθια μόνη της ή να αναγκαστεί να συνεργαστεί…

με Κίνα, Ινδία και Ρωσία, χώρες που έχουν ισχυρή οικονομική κατάσταση.

 

    Να σημειωθεί, πως οι περισσότερες χώρες που απαρτίζουν το ΝΑΤΟ προέρχονται από την Γηραιά Ήπειρο, οπότε ένας δυνατός Ευρωπαϊκός στρατός, επίσης απορροφά το δημιούργημα των Ηνωμένων Πολιτειών, το ΝΑΤΟ. Απορρόφηση ή αλλαγή «αφεντικού», διότι συμπόρευση δύσκολα την βλέπω.

 

     Έτσι, πως αλλιώς θα μπορούσε να συμβούν όλα αυτά στην δημιουργία του τελικού σταδίου των Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης αν δεν καταρρεύσουν πρώτα οι τοπικές κυβερνήσεις;

Το πρόσχημα της οικονομικής κρίσης της Ελλάδας, μιας χώρας δίχως δικό της νόμισμα και με τόση βρωμιά στο Σύστημά της γενικότερα, είναι η τέλεια χώρα για δημιουργία κρίσης, χαλιναγώγησης πανικού κατάρρευσης της Νότιας Ευρώπης οικονομικά.

 

    Η λύση φυσικά δεν θα αργήσει να φανεί από τους ειδήμονες της Ε.Ε. με την όχι τυχαία συμμετοχή του ΔΝΤ (που εξυπηρετεί κυρίως Αμερικάνικα συμφέροντα), μια λύση που θα συμβάλει όπως προανέφερα την κατάργηση των κρατικών κυβερνήσεων και την δημιουργία μιας Πανευρωπαϊκής κυβέρνησης που θα προωθήσει με την σειρά της την μεταβίβαση όλων των φορολογικών υποχρεώσεων των πολιτών που είχαν προς το κράτος τους, στην ΕΚΤ., όπως επίσης και το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που διαθέτουν ώστε να καταστεί δυνατό ένας Πανευρωπαϊκός προϋπολογισμός που θα διευθύνει τα κράτη που απαρτίζουν την Ε.Ε. και που θα αλλάξουν σε πολιτεία και μάλιστα σε Αμερικάνικο πρότυπο.

 

   Δεν είναι τυχαία ότι το κράτος του Ισραήλ ανήκει στην Ευρώπη και πολύ σύντομα στην Ε.Ε. αντί στα κράτη της Μέσης Ανατολής.

 

   Το όραμα του Αδόλφου γίνεται ολοένα και πιο ορατό, μόνο που αυτός δεν ζει για να το δει να ολοκληρώνεται, όμως, ο αετός πάτησε ξανά στην γη. Ξέρουμε όλοι από ποιους κυβερνάται η Ε.Ε. Όσο διατηρούνταν ο ψυχρός πόλεμος και η Γερμανία έμενε διχοτομημένη, ο κόσμος θεωρητικά μπορούσε να ζήσει ασφαλής.

 

   Η ανερχόμενη οικονομική δύναμη της Γερμανίας δημιουργήθηκε από μετανάστες εθνών και των προδοτικών μας κυβερνήσεων. Αντί οι δικοί μας άνθρωποι, να φτιάξουν μια Ελλάδα οικονομικά δυνατή, οι κυβερνήσεις τους έδιωξαν για καλύτερη τύχη, κάτι που συμβαίνει και σήμερα αλλά όχι για καλύτερη τύχη. Αυτό είναι το πρόσχημα. Να εγκλιματιστούν πρώτοι στην Νέα Τάξη Πραγμάτων που θα εφαρμοστούν σε Ευρωπαϊκά κράτη ώστε με την επιστροφή τους (ως αποτυχία) πίσω στην Ελλάδα, να μπορέσουν να πείσουν τους συμπατριώτες τους να υποκύψουν (για άλλη μια φορά).

 

    Οι πραγματικοί εχθροί των λαών και που ελέγχουν φυσικά όλες τις κυβερνήσεις και ΝΑΤΟ, είναι οι παγκόσμιοι τραπεζίτες. Εχθροί των λαών είναι οι τραπεζίτες και οι τράπεζες. Όταν δεν υπάρχουν δημόσιες τράπεζες και τοπικά συνάλλαγμα, τότε μια χώρα δεν αργεί να υποδουλωθεί με όλη την σημασία της λέξεως.

 

   Επιβάλλεται η επιστροφή μας σε τοπικό νόμισμα και η έξοδό μας από την Ε.Ε.. Θα μου πείτε, πως γίνουμε ένα κράτος εσωστρεφές. Ίσως, όμως, αυτό δεν θα μας βλάψει και ιδιαίτερα, άλλωστε η μόνη αγορά στον κόσμο δεν είναι ούτε αποκλειστική η Ευρωπαϊκή αλλά ούτε και η Αμερικανική. Υπάρχουν και άλλες  αγορές για να κινηθούμε αφού πρώτα αναπτυχθούμε και πάλι στα εγχώρια προϊόντα.

Μια πολύ βασική σημείωση που πρέπει να αναφέρω, είναι πως τα λαχανικά στην Βουλγαρία που είναι δίχως λιπάσματα είναι φτηνότερα από αυτά με λιπάσματα, σε αντίθεση με μας, που ακολουθούμε όλες τις δήθεν σημαντικές κοινοτικές οδηγίες για καλύτερη καλλιέργεια και παραγωγή. Δηλαδή, τα των Βουλγάρων τα προϊόντα δεν αναπτύχθηκαν; Δεν τρώγονται; Και φυσικά αναπτύχθηκαν και φυσικά και τρώγονται δίχως να τηρούνται οι «θεωρίες καλλιέργειας» της Ε.Ε..

 

  Πλησιάζει μεγάλη καταιγίδα και θα αρχίσετε να την νιώθετε όταν θα ακούσετε πως έχει βρεθεί (από το πουθενά) δήθεν λύση για την οικονομική κρίση της Ελλάδας. Με τόσα δις χρέος, πως είναι δυνατόν να βρεθεί λύση;!! Και τόσο καιρό γιατί δεν εφαρμοζόταν η λύση που θα ακούσετε; Για τον λόγο της υποδούλωσης όλου του Ευρωπαϊκού κόσμου και αρχή γενομένης από το στολίδι της Ευρώπης και του φάρου του αιώνιου πολιτισμού, την Ελλάδα. Μια Ελλάδα που έμαθαν με τις διαπλοκές των προδοτών πολιτικών τους, οι πολίτες της να την αμφισβητούν, να την υποτιμούν, να ντρέπονται να αναφέρουν πως είναι Έλληνες και γι αυτό οι άλλοι λαοί, δεν θα αργήσουν να ξεχάσουν πως κάποτε υπήρχε μια Ελλάδα και ένας λαός που λεγόταν Έλληνες, όπως άλλωστε είχε επισημάνει και ο Κίσσινγκερ για την διάλυση της χώρας.

 

   Αν όλοι εμείς σήμερα, που επικαλούμαστε γενικώς τα πάντα με τις αποφάσεις που δήθεν παίρνουμε, πως είναι για  το καλό των παιδιών μας, τότε σας λέω τούτο, πως κάνετε μεγάλο λάθος. Να είναι καλά τα παιδιά μας, που θα μας απελευθερώσουν σε μια εικοσαετία ντροπής όπου θα βουλιάξουμε την χώρα, για το καλό των παιδιών μας, ώσπου στο τέλος, για το καλό τους, δεν θα αντέξει το μυαλό τους.

Να είμαστε  γεροί να τα στηρίξουμε.

Καλή σκλαβιά λοιπόν και να σας υπενθυμίσω, αυτό αναφέρεται στο ΦΕΚ 240/12-12-2012, στο οποίο κανείς φυσικά δεν αντιδρά βάση του άρθρου 120 του Συντάγματος. Ενός Συντάγματος, που επιτρέψαμε όλοι μας να καταπατηθεί.

Μην φοβάστε, δεν θα σας κατηγορήσουν ως τρομοκράτες, τα πρωτεία σε αυτό τα πήρε ήδη η κυβέρνηση.

 

 

Πετρόπουλος Εμμανουήλ

Πολιτευτής Ανεξαρτήτων Ελλήνων