Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Οι Μουσουλμάνοι πρόσφυγες και μετανάστες – Τεράστια απειλή για τα Γρεβενά

Αγαπητοί μου συμπατριώτες,
Η επικίνδυνη πλέον για την πατρίδα μας Κυβέρνηση του ΣΥ.ΡΙ.Ζ.Α. κτυπά την πόρτα άμεσα και του τόπου μας με σχεδιαζόμενη ενέργεια κοινωνικής αποδόμησης, οικονομικής διάλυσης και άκρως επικίνδυνων εξελίξεων που θα πληρώσει πολύ ακριβά ο Γρεβενιώτικος Λαός.
Αποδείχθηκαν ανίκανοι να διαχειριστούν το πρόβλημα των προσφύγων και αφού μπέρδεψαν τις ιδεοληψίες τους με ένα τεράστιο κίνδυνο που πλέον είναι εθνική απειλή και αφού «προσκάλεσαν» τους πρόσφυγες μέσω της κυρίας Τασίας που μιλούσε για ανοικτά σύνορα και που δήλωνε ενώπιον του Δημάρχου της Αθήνας πως είναι Υπουργός εισόδου προσφύγων και όχι εξόδου, μη έχοντας λύση για το τι πρόκειται να γίνει στη συνέχεια. Οι Ευρωπαίοι, στη συνέχεια δεν είχαν καμιά διάθεση να εισάγουν το πρόβλημα στις χώρες τους για να μείνουμε σαστισμένοι απέναντι στα γεγονότα που τρέχανε πιεστικά και που δυστυχώς τα Γρεβενά καλούνται να επιβαρυνθούν με δυσανάλογο φορτίο σε σχέση με τον πληθυσμό τους.
Ο κ. Δήμαρχος έπρεπε εξαρχής να αρνηθεί κατηγορηματικά την οποιαδήποτε εγκατάσταση προσφύγων στα Γρεβενά και η καλοπροαίρετη δήλωση του για φιλοξενία 150-300 προσφύγων για την διευκόλυνση του προβλήματος θεωρήθηκε από τους πανικόβλητους πλέον κυβερνώντες ευκαιρία για εγκατάσταση περίπου 1500 προσφύγων και μεταναστών.
Καταρχήν, ο νέος οικισμός στα Πατώματα ανήκει στους Σεισμόπληκτούς και για να ενημερώσω τον Γρεβενιώτικο Λαό τα οικόπεδα αυτά τα δικαιούνται όλοι οι κάτοικοι των υπό μεταεγκατάσταση των οικισμών Καλοχίου. Μεσολάκκου και Καλαμιτσίου, ασχέτως αν έχουν κάνει κάποιοι από αυτούς χρήση δανείου. Έτσι, ενώ περιμένουν πάνω από 20 χρόνια να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη πολεοδομική επιχείρηση ξαφνικά βρίσκονται μπροστά στην απειλή να δοθούν τα οικόπεδά τους σε άγνωστους μουσουλμάνους από κάθε γωνιά της γης.
Αποτελεί αιτία πολέμου αν η Κυβέρνηση θελήσει να πραγματοποιήσει αυτή την απειλή και καλώ τον Γρεβενιώτικο Λαό σε γενικό ξεσηκωμό για να αποτρέψουμε τα σχέδια της που εγκυμονούν τεράστιους κινδύνους για το μέλλον.
Ένας οικισμός μουσουλμάνων 1500 κατοίκων θα αποτελέσει παράλληλη πόλη με τα Γρεβενά όπου θα υπάρξουν άνθρωποι αγνώστου προέλευσης, αρχών, χαρακτήρα και συμπεριφοράς που θα μπορούν να προκαλέσουν γεγονότα γενικευμένης αναταραχής από πράξεις κλοπών, βιασμών, δολοφονιών που, δυστυχώς, σε τέτοιες περιπτώσεις ιστορικά έχουν καταγραφεί.
Ο Γρεβενιώτικος Λαός θα χάσει την ηρεμία του, την ασφάλεια του και θα δεχθεί έντονη πίεση από έναν διαφορετικό πολιτισμό που το χαρακτηριστικό του γνώρισμα είναι η βία. Είναι γνωστό ότι στην Ειδομένη δύο μήνες τώρα απέκοψαν την Ελλάδα σιδηροδρομικά με την Ευρώπη και η Κυβέρνηση αρνείται να παρέμβει.
Στα τόσα μεγάλα προβλήματα που η Κυβέρνηση φόρτωσε στον λαό μας έρχεται και ένα ακόμη που δεν μπορεί να επωμιστεί ο Νομός μας και που πρέπει να αποτρέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις.
Υπενθυμίζω στον Βουλευτή του Σύριζα πως πολιτική δεν είναι να περνάει καλά και να καμαρώνει για το υψηλό αξίωμα που κατέχει αλλά να υπερασπίζεται πάση δυνάμει τα συμφέροντα του τόπου που τον έχει εκλέξει.
ΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΑΜΥΝΘΟΥΝ

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς
Κυριάκος Ταταρίδης
Πρώην Βουλευτής Γρεβενών